Siirry sisältöön

Senaatin Green Office

Senaatin kaikki 10 toimipistettä käyttävät WWF Green Office -ympäristöjärjestelmää, ja kannustamme myös asiakasverkostoamme tekemään samoin. Tavoitteenamme on, että suomalaisilla työpaikoilla edistetään luonnon ja ympäristön hyvinvointia. Senaatti-kiinteistöillä ja WWF Suomella on sopimus Green Office -palvelun tarjoamisesta julkishallinnon toimijoille.

WWF Green Office on toimistoille ja työpaikoille suunnattu ympäristöjärjestelmä, jonka antaa työkalut toimiston ympäristövaikutusten arviointiin ja sitouttaa ympäristökuormituksen pienentämiseen jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti.

Senaatti on liittynyt WWF Green Office -järjestelmään vuonna 2009 ja kaikki 10 toimipistettämme ovat Green Office -toimistoja. Toimistomme tarkastetaan WWF:n toimesta kolmen vuoden välein ja raportoimme vuosittain toteutuneista tuloksista WWF:n raportointijärjestelmään.

Green Officen myötä Senaatti kiinnittää huomiota muun muassa oman henkilöstönsä matkustamiseen. Raportoimme vuosittain lentoliikenteestä ja autolla tehdyistä työmatkoista aiheutuneet hiilidioksidipäästöt myös yhteiskuntavastuuraportissamme. Kannustamme henkilöstöämme pyöräilemään työmatkat kodin ja työpaikan välillä. Tähän liittyen tarjoamme henkilöstöllemme mahdollisuuden huollattaa polkupyöränsä keväisin ammattilaisella. Toimistoistamme löytyy myös yhteiskäyttöisiä polkupyöriä lyhyiden matkojen taittamiseen kesken työpäivän.

Senaatti-kiinteistöillä ja WWF Suomella on sopimus Green Office -palvelun tarjoamisesta julkishallinnon toimijoille. Toiminnan tavoitteena on paitsi kiinnittää huomiota omien toimipisteiden ympäristöasioiden hallintaan myös aktivoida valtionkonsernin Green Office – yhteistyötä. Järjestämme vuosittain Green Office -tapahtuman asiakkaillemme.

Anna palautetta