Siirry sisältöön

Palvelut kunnille

Tuemme tilatietopalveluillamme kuntien arjen tilahallintaa ja strategista päätöksentekoa. Autamme kuntia toimimaan kustannustehokkaasti niiden tarpeita vastaavissa tiloissa.

Kuntatila-palveluportaalimme kokoaa yhteen kunta-asiakkaille tarjoamamme palvelut ja toimii yhteydenottokanavana kuntien tilatietopalveluiden asiantuntijoihin. Kuntatilaan kirjautuminen edellyttää rekisteröitymistä.

Kirjaudu Kuntatilaan Rekisteröidy

Ajantasaisella tilatiedolla kokonaiskuva tilahallinnasta

Tarjoamme kunnille käyttöön tehokkaita ja maksuttomia tilajohtamisen työkaluja. Tuemme tilatietopalveluillamme kuntien arjen tilahallintaa ja kehitämme kuntien tilatiedon laatua ja määrää yhdessä kuntien kanssa. Lisäksi rakennamme valtakunnallista kokonaiskuvaa kuntien käytössä olevista tiloista.

Yhteen paikkaan koottujen digitaalisten tilatietojen avulla kunta saa tilahallintansa ja -johtamisensa tueksi helppokäyttöistä ja ajantasaista tietoa. Tietoa tarvitaan paitsi arjen tilahallinnan ja strategisen päätöksenteon tueksi myös kuntien toimiessa vuokranantajina tuhansille hyvinvointialueiden tiloille.

Skenarios-tilatietopalvelu ja johtamisen koontiraportit

Kunnat voivat yhteistyössä kanssamme koota, ylläpitää ja päivittää tilatietojaan Skenarios-tilatietopalveluun. Koko ajan kehittyvä palvelu kokoaa yhteen kunnan tilatiedot rakennustasolla, tilojen kustannus- ja investointiedot sekä vuokrasopimukset. Palvelu on tarkoitettu kunnan arjen tilahallintaan, mutta se tukee myös päätöksentekoa esimerkiksi vuokranlaskennassa ja investoinneissa.

Skenarios-palvelun lisäksi kunnilla ovat käytettävissään johtamisen koontiraportit, joilta ne voivat tarkastella sekä omia tietojaan että valtakunnallisia vertailutietoja.

Yhteistyön aloittaminen

Tuemme tilatietopalveluidemme avulla kuntien arjen tilahallintaa ja strategista päätöksentekoa. Ajantasainen ja helppokäyttöinen digitaalinen tieto auttaa kuntia luomaan kokonaiskuvan niiden tilahallinnan ja -johtamisen nykytilanteesta.

Yhteistyön aloittaminen on kunnille maksutonta ja vapaaehtoista.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai kuntien tilatietopalveluyksikön sähköpostiin kuntientilatietopalvelut@senaatti.fi, niin kerromme lisää.

Lue lisää

Tapahtumat ja koulutukset kunnille

Järjestämme kaikille kunnille yhteisiä kuntien tilatietopalveluiden kehitysinfoja kuukausittain Teams-alustalla. Kuntakohtaisia Skenarios-tilatietopalvelun koulutuksia pidämme kuntien tarpeiden mukaan.

Kunta voi sopia kanssamme myös tapaamisen. Tällöin asiantuntijamme vierailevat kunnassa paikan päällä kertomassa kunnille tarjoamistamme tilatietopalveluista ja avustavat samalla tilatietojen kokoamisessa ja niiden laadun varmistamisessa.

Tulevat tapahtumat

Sopimuskunnat

Rakennamme valtakunnallista tilannekuvaa yhteistyössä kuntien kanssa niiden käytössä olevista rakennuksista ja toimitiloista.

Vuokrasopimuksen asiakirjapohjat

Tarjoamme kunnille maksuttoman työkalupakin vuokrasopimusten laatimiseen. Voit ladata asiakirjapohjat suomen- ja ruotsinkielisinä.

Ota yhteyttä

Kuntien tilatietopalveluiden asiantuntijoiden yhteystiedot löydät täältä.
Anna palautetta