Siirry sisältöön

Johdon työympäristöpalvelut

Autamme valtionhallinnon organisaatioita uudistamaan työnteon tapojaan ja toteutamme toimivia, turvallisia sekä työntekoa tukevia työympäristöjä. Visiomme on, että Suomen valtio on uusien työnteon tapojen ja työympäristöjen edelläkävijä.

Edistämme tuottavaa työntekoa ja organisaatioiden suorituskykyä

Tuemme asiakasorganisaatioidemme strategisia tavoitteita ja ydintoimintaa kehittämällä työympäristön kaikkia ulottuvuuksia (fyysinen – digitaalinen – sosiaalinen) kokonaisvaltaisesti. Edistämme tuottavaa työntekoa ja organisaatioiden suorituskykyä tukemalla uusia työnteon tapoja sekä huolehtimalla henkilöstön hyvinvoinnista. Huolellisesti suunnitellut työympäristöt ovat tilankäytöltään tehokkaita ja tuovat näin ollen säästöjä toimitilakustannuksiin sekä vähentävät ilmastokuormitusta. Työympäristöratkaisuissa varmistamme aina tilojen terveellisyyden ja turvallisuuden sekä valtion kokonaisedun ja yhteiskuntavastuullisuuden.

Johdon työympäristöpalvelumme

Työympäristöjohtaminen

Autamme johtamaan työympäristöä tavoitteellisesti ja kokonaisvaltaisesti.

Työympäristökehittäminen

Mahdollistamme työympäristön fyysisen, digitaalisen ja sosiaalisen ulottuvuuden kehittämisen kokonaisuutena.

Muutosjohtamisen tuki

Autamme toteuttamaan työympäristömuutoksen hallitusti ja sujuvasti.

Tietotyön kehittäminen

Valmennamme hyvinvointia ja suorituskykyä tukevat monipaikkaisen työn taidot ja työtavat.

Palvelumuotoilu

Autamme kehittämään käyttäjälähtöisiä palveluja muotoilun menetelmin.

Vaikutusarviointi ja prosessianalytiikka

Arvioimme työympäristömuutoshankkeen vaikutuksia ja tunnistamme hyötyjä.

Senaatin työympäristöpalvelut

Teemme muutosmatkasta ja työskentelystä monipaikkaisessa työympäristössä sujuvaa

Työkaluja yhteisten työympäristöjen johtamiseen

Olemme koostaneet kattavan paketin erilaisia työkaluja ja työskentelypohjia työympäristötiimien toiminnan tueksi.

Lue lisää ja lataa opas

Muita palvelujamme

Toimitilapalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme toimitilojen ja työympäristöjen lisäksi monipuolisen valikoiman toimitiloihin liittyviä palveluita keskitetysti yhdestä paikasta. Toimitilapalveluihimme kuuluu mm. puhtauspalvelut, toimistopalvelut, kokous- ja cateringpalvelut, käyttöönotto- ja muuttopalvelut ja kalustepalvelut.

Digitaaliset toimitilapalvelut

Päivittäinen työskentely on mutkatonta, kun tietoliikenneyhteydet ja työpisteiden näytöt pelaavat ja ovat valtakunnallisesti yhdenmukaiset. Varustamme sovitut tilat esitysteknisillä laitteilla, jotka mahdollistavat helpon yhteydenpidon ja sujuvat kokoukset. Meiltä saat myös infonäyttöpalvelut tai käyttöasteenmittauspalvelut.

Turvallisuuspalvelut

Autamme valtionhallinnon organisaatioita optimoimaan työympäristönsä turvallisuuden oikealle tasolle. Tarvittaessa toteutamme turvallisuusratkaisut ja ylläpidämme valitun turvallisuustason sekä kehitämme turvallisuusosaamista esimerkiksi kouluttamalla.

Ympäristöpalvelut

Puolustuskiinteistöjen kokeneet asiantuntijamme auttavat mm. ympäristö- ja luontoselvityksissä, pilaantuneen maan tutkimisessa ja kunnostuksessa, ympäristöteknisessä rakentamisessa, kiertotalouden ratkaisuissa, ympäristövaikutusten seurannassa ja viranomaismenettelyissä.
Anna palautetta