Siirry sisältöön

Sopimuskunnat

Teemme yhteistyötä kuntien kanssa ympäri Suomen. Kokoamme sopimuskuntiemme kanssa ajantasaista ja täsmällistä tietoa kuntien ja kuntakonsernien omistamista ja vuokraamista käytössä olevista tiloista. Kunnille räätälöityjen palvelujemme tuella rakennamme näistä tiloista yhdessä sekä kuntakohtaista että valtakunnallista tilannekuvaa. Yhteistyöhön ovat tervetulleita kaikki Manner-Suomen kunnat.

Aktiivinen yhteistyö sopimuskuntiemme kanssa, ajantasainen tieto tiloista sekä tehokkaat työvälineet kuntien tilahallintaan ja -johtamiseen ovat toimintamme kulmakiviä.

Yhteistyön avainlukuja

  • 218 sopimuskuntaa
  • 12 toimitilajohtamisen kehittämisohjelmaan osallistuvaa kuntaa
  • 550 palvelujen käyttäjää

Yhteistyön aloittaminen

Tuemme tilatietopalveluidemme avulla kuntien arjen tilahallintaa ja kehitämme kuntien strategista toimitilajohtamista. Yhteistyön aloittaminen on kunnille maksutonta ja vapaaehtoista.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai kuntien tilatietopalveluyksikön sähköpostiin kuntientilatietopalvelut@senaatti.fi, niin kerromme lisää.

Yhteystietoihin
Salpakankaan koulu (kuva: Hollolan kunta)

Excel-taulukoista digitaaliseen tilatietopalveluun – täsmällinen kokonaiskuva tilakannasta sujuvoittaa arjen tilahallintaa Hollolassa

Aktiivisesti ja määrätietoisesti yhteistyötä kuntien tilatietopalveluiden kanssa tekevä Hollolan kunta tarttui ensimmäisten kuntien joukossa mahdollisuuteen pilotoida kuntakohtaisesti räätälöitävää toimitilajohtamisen kehittämisohjelmaa.
Laitilan kaupungin kaupungintalo, jonka edessä on valkoisena kukkiva puu ja pieni suihkulähde

Rakennuskannan tunnusluvuista toimitilajohtamisen kehittämisohjelmaan – digitaalisilla työkaluilla terävyyttä Laitilan tilahallintaan

Yksi kuntien tilatietopalveluiden pitkäaikaisista sopimuskunnista on Laitila, joka lähti sekä kokoamaan tilatietojaan että kehittämään ja testaamaan kuntien tarpeisiin räätälöitäviä tilatietopalveluita. Laitila tarttui ensimmäisten joukossa myös mahdollisuuteen pilotoida toimitilajohtamisen kehittämisohjelmaa.

Kunnat tiiviissä yhteistyössä kuntien tilatietopalveluiden kanssa – Rovaniemi mukana palveluiden kehittämisessä ja toimitilajohtamisen kehittämisohjelman pilotoinnissa

Rovaniemi oli yksi ensimmäisistä kuntayhteistyökumppaneista, kun valtakunnallisten tilatietopalveluiden rakentaminen kunnille käynnistyi vuonna 2020. Siitä lähtien Rovaniemi on ollut aktiivisesti mukana kuntien tilatietopalveluiden kehittämisessä. Tällä hetkellä se pilotoi toimitilajohtamisen kehittämisohjelmaa.
Anna palautetta