Siirry sisältöön

Puolustushallinnon strateginen kumppani

Vastaamme puolustushallinnon kiinteistöistä, niiden ylläpidosta ja palveluiden järjestämisestä kaikissa turvallisuustilanteissa. Valmius, varautuminen ja vastuullisuus ovat kaiken toimintamme keskiössä. Teemme tilaa tulevaisuudelle ja turvallisuudelle.

Puolustuskiinteistöt-liikelaitos aloitti toimintansa 1.1.2021 Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitoksena. Puolustuskiinteistöihin keskitettiin puolustushallintoa palvelevat toiminnot ja palvelut Senaatti-kiinteistöistä ja Puolustushallinnon Rakennuslaitoksesta. Tavoitteena on yksinkertaistaa kumppanuusrakennetta puolustushallinnon kanssa ja mahdollistaa syvempi, strateginen kumppanuus.

Puolustuskiinteistöt Puolustushallinnon tukena

Tutustu toimintaamme videolla

Senaatti-konsernin vuosi 2023

Ylsimme haastavassa taloustilanteessa hyvään suorituksen niin säästöjen, investointien kuin kiinteistökauppojen osalta. Rakennusinvestointimme asiakkaidemme toimitiloihin nousivat ennätyslukemiin, ja investointihankkeiden työmaita oli käynnissä viidennes enemmän kuin edellisvuonna. Päivitimme yhteiskuntavastuupolitiikkamme ja nostimme entistä vahvemmin esille hiilineutraalisuuden, luonnon monimuotoisuuden, hankintojen vastuullisuuden ja sosiaalisen vastuun.

Tutustu yhteiskuntavastuuraporttiimme

Näin palvelemme

Toimimme puolustushallinnon kiinteistö- ja ympäristöalan osaamiskeskuksena, josta puolustushallinto saa tarvitsemansa asiantuntemuksen ja kiinteistöihin liittyvät palvelut.

Työ Puolustuskiinteistöillä

Meitä on noin 700 henkilöä eri puolilla Suomea maanpuolustuksellisissa tehtävissä. Tarjoamme erilaisia tehtäviä mm. kiinteistö-, siivous-, rakennuttamis- ja ympäristöpalveluiden parissa.

Yhteystiedot

Täältä löydät palvelupisteidemme osoitteet sekä muita yhteystietoja.

Asiointipalvelu

Senaatti-kiinteistöjen ja Puolustuskiinteistöjen asiointipalvelussa voit kirjautua sähköisiin palveluihimme, joihin sinulla on tunnukset. Käytä palveluihin kirjautumiseen Virtua tai luomaasi sähköpostitunnusta.
Anna palautetta