Siirry sisältöön

Puolustushallinnon strateginen kumppani

Vastaamme puolustushallinnon kiinteistöistä, niiden ylläpidosta ja palveluiden järjestämisestä kaikissa turvallisuustilanteissa. Valmius, varautuminen ja vastuullisuus ovat kaiken toimintamme keskiössä. Teemme tilaa tulevaisuudelle ja turvallisuudelle.

Puolustuskiinteistöt liikelaitos aloitti toimintansa 1.1.2021 Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitoksena. Puolustuskiinteistöihin keskitettiin puolustushallintoa palvelevat toiminnot ja palvelut Senaatti-kiinteistöistä ja Puolustushallinnon Rakennuslaitoksesta. Tavoitteena on yksinkertaistaa kumppanuusrakennetta puolustushallinnon kanssa ja mahdollistaa syvempi, strateginen kumppanuus.

Mikko Rissanen

Töissä koko Suomelle: Puolustuskiinteistöt ylläpitää ja kehittää Puolustusvoimien suorituskykyä

Puolustuskiinteistöt on puolustushallinnon täyden palvelun kiinteistönhallinnan kumppani. Kumppanuus on paljon luvattu. Joten miten se lunastetaan?

Lue artikkeli ja katso videolta, mitä Karjalan lennostossa työskentelevälle Mikko Rissaselle tarkoittaa, kun hän on töissä koko Suomelle.

Lue artikkeli
Katso video

Lue lisää kohteesta Näin palvelemme

Toimimme puolustushallinnon kiinteistö- ja ympäristöalan osaamiskeskuksena, josta puolustushallinto saa tarvitsemansa asiantuntemuksen ja kiinteistöihin liittyvät palvelut.

Lue lisää kohteesta Työ Puolustuskiinteistöillä

Meitä on noin 700 henkilöä eri puolilla Suomea maanpuolustuksellisissa tehtävissä. Tarjoamme erilaisia tehtäviä mm. kiinteistö-, siivous-, rakennuttamis- ja ympäristöpalveluiden parissa.

Lue lisää kohteesta Asiointi

Täältä löydät palvelupisteidemme osoitteet sekä muita yhteystietoja.