Siirry sisältöön

Sesam Helsinki, Lintulahdenkuja 4 A

Tarjoamme valtion työntekijöille coworking-tiloja organisaatiorajat ylittävälle yhteistyölle. Tervetuloa työskentelemään monitilatoimistoon muiden valtionhallinnon työntekijöiden kanssa.

Ilmoittaudu Helsingin Sesamiin

Mikä on Sesam coworking-tila?

Senaatin Helsingin Sesam sijaitsee toimipisteessämme, Sörnäisten rannassa, osoitteessa Lintulahdenkuja 4 A. Sesam on valtion työntekijöille avoin monitilatoimisto, joka avaa ovet monenlaiseen työskentelyyn. Helsingin Sesamista löytyy myös varattava tiimityötila, Väläys.

Tarjoamme maksutta langattoman netin, kupposen kuumaa, lukittavan lokeron, sekä tilat monenlaiseen työskentelyyn. Tietoturvan vuoksi emme kuitenkaan voi tarjota tulostuspalveluita.

Miten saavun Helsingin Sesamiin?

Sesam sijaitsee osoitteessa Lintulahdenkuja 4 A. Meille pääsee kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla, varattuja autopaikkoja ei ole. Polkupyörille on katos sisäpihalla ja kaupunkipyöräparkki sijaitsee Lintulahdenkujan ja Lintulahdenkadun kulmassa.

Sesam on avoinna arkisin klo 8.00-18.00.

Miten toimin?

Ilmoittaudu saapuessasi 1. kerroksen aulan tiskille, josta saat Sesam-vierailijakortin ja kulkuavaimen. Varaudu esittämään henkilöllisyystodistus ja organisaatiosi henkilökortti. 5. kerroksen Sesam-aulan näytöltä voit nähdä vapaiden työpisteiden sijainnin pohjakartalla.

Viereisestä talosta, Lintulahdenkuja 2, löytyy ravintola. Ravintola on auki klo 11-13. Ympäristössä on myös paljon muita ruokapaikkoja.

Yleiset talon tavat Sesamissa

Sesam Väläys

Tarvitsetko tiimityötilan? Varaa Väläys.

Väläys on Helsingin Sesamissa sijaitseva tiimityötila, joka inspiroi ideoimaan ja kehittämään uutta. Valtionhallinnon työntekijätiimit voivat varata tilan kolmeksi tunniksi kerrallaan. Väläys on ideatila, jossa mieli päästetään valloilleen ja tutustutaan erilaisiin työnteon tapoihin!

Huomioithan että palvelu on vain valtion työntekijöille, eikä esimerkiksi ulkopuolinen konsultti voi tulla fasilitoimaan ideointia. Tilaan ei voi varata tarjoiluja, mutta Café Sesamin kahviautomaatit ovat käytössänne.

Tutustu Väläykseen

Tutustu Sesamiin videolla

Cafe Sesam

Anna palautetta Sesamista

Mitä mieltä olit Sesamista? Kerro mitä voisimme tehdä toisin, jotta työskentely Sesamissa olisi entistä mukavampaa. Laita myös viestiä, jos haluat tulla tutustumaan paikan päälle ja kuulla lisää.

Anna palautetta tästä

Muita Coworking-tilojamme Helsingissä

Pasilan Hupi Pasilan Hupi

Pasilan Hupi

Pasilan virastokeskuksen Hupi suljetaan 15.10.2023 ja Lab avautuu vanhan Hupin tiloissa 1.11.2023.

Työ 2.0 Lab

Työ 2.0 Lab tarjoaa kohtaamispaikan ilmiölähtöiselle, hallinnonala- ja sektorirajat ylittävälle valmistelulle sekä yhdessä oppimiselle. Työ 2.0 Lab sijaitsee Helsingin keskustassa, osoitteessa Yliopistonkatu 5, 3. krs.
Anna palautetta