Siirry sisältöön

Turvallisuuspalvelut

Autamme valtionhallinnon organisaatioita optimoimaan työympäristön turvallisuuden oikealle tasolle. Tarvittaessa toteutamme turvallisuusratkaisut ja ylläpidämme valitun turvallisuustason sekä kehitämme turvallisuusosaamista esimerkiksi kouluttamalla.

Turvallisuuspalvelut osana täyden palvelun työympäristöä

Valtionhallinnossa halutaan yhä useammin hankkia turvallisuusjärjestelmät ja -palvelut osana täyden palvelun työympäristöä. Olemme vahvistaneet palveluvalikoimaamme, jotta voimme nyt tarjota myös turvallisuuspalvelut osana työympäristöä.

Kartoitamme ja analysoimme työympäristön turvallisuutta, kehitämme ja optimoimme turvallisuustasoa sekä kehitämme turvallisuusosaamista esimerkiksi kouluttamalla. Tuotamme turvallisuuspalveluita laitteiden ja järjestelmien hankinnasta, toteutuksesta ja ylläpidosta aina operatiivisiin ja pääkäyttöpalveluihin.

Turvallisuuspalvelumme

Toimitila- ja turvallisuuspalvelut

Turvallisuuspalvelukeskus valvoo 24/7/365

Senaatin turvallisuuspalvelukeskus on valtiohallinnon tilaturvallisuuden keskitetty toimija, jonka vastuulla on turvallinen työympäristö, toimitilojen turvallisuuden valvonta ja hallinnointi vuorokauden ympäri.

Turvallisuuspalvelukeskus valvoo valtion toimitiloja 24/7/365. Palveluvalikoimassamme on turvallisuustekniikan pää- ja etäkäyttöpalvelut, lupapalvelut ja hälytyskeskuspalvelut. Toimintamme kulmakivenä on kustannustehokkuus ja asiakkaan turvallisuustason parantaminen sekä laadukas asiakaspalvelu ja raportointi.

Lisätietoja saat alueen turvallisuuspalvelupäälliköltä, joiden yhteystietoja voit tiedustella vaihteestamme, +358 294 830 000.

turvallisuuspalvelukeskus@senaatti.fi / +358 294 833 020

Anna palautetta

Haluamme kuulla palautetta turvallisuuspalvelukeskuksen palveluistamme.

Muita palvelujamme

Toimitilapalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme toimitilojen ja työympäristöjen lisäksi monipuolisen valikoiman toimitiloihin liittyviä palveluita keskitetysti yhdestä paikasta. Toimitilapalveluihimme kuuluu mm. puhtauspalvelut, toimistopalvelut, kokous- ja cateringpalvelut, käyttöönotto- ja muuttopalvelut ja kalustepalvelut.

Digitaaliset toimitilapalvelut

Päivittäinen työskentely on mutkatonta, kun tietoliikenneyhteydet ja työpisteiden näytöt pelaavat ja ovat valtakunnallisesti yhdenmukaiset. Varustamme sovitut tilat esitysteknisillä laitteilla, jotka mahdollistavat helpon yhteydenpidon ja sujuvat kokoukset. Meiltä saat myös infonäyttöpalvelut tai käyttöasteenmittauspalvelut.

Johdon työympäristöpalvelut

Autamme uudistamaan työympäristöjä ja työnteon tapoja. Sitoutamme, innostamme ja osallistamme muutoksessa. Palvelumme käsittävät mm. työympäristöjohtamisen, muutosjohtamisen, tietotyön kehittämisen, palvelumuotoilun ja vaikutusarvioinnit.

Ympäristöpalvelut

Puolustuskiinteistöjen kokeneet asiantuntijamme auttavat mm. ympäristö- ja luontoselvityksissä, pilaantuneen maan tutkimisessa ja kunnostuksessa, ympäristöteknisessä rakentamisessa, kiertotalouden ratkaisuissa, ympäristövaikutusten seurannassa ja viranomaismenettelyissä.
Anna palautetta