Siirry sisältöön
Yleiskuva toimitiloista joissa ihmisiä sohvaryhmässä.

Sesam Kuopio, Kallanranta 11

Tervetuloa työskentelemään monitilatoimistoon muiden valtionhallinnon työntekijöiden kanssa.

Ilmoittaudu Kuopion Sesamiin

Mikä on Sesam coworking-tila?

Senaatin Kuopion Sesam sijaitsee toimipisteessämme, osoitteessa Kallanranta 11. Sesam on valtion työntekijöille avoin monitilatoimisto, joka avaa ovet monenlaiseen työskentelyyn. Kuopion Sesamista löytyy myös varattavat neuvotteluhuoneet, Aalto ja Luotsi.

Tarjoamme maksutta langattoman netin, kupposen kuumaa, lukittavan lokeron, sekä tilat monenlaiseen työskentelyyn. Tietoturvan vuoksi emme kuitenkaan voi tarjota tulostuspalveluita.

Miten saavun Kuopion Sesamiin?

Sesam sijaitsee osoitteessa Kallanranta 11. Pihalta löytyy 1 Sesam-asiakkaiden autopaikka johon pysäköintilupa haetaan vastaanotosta. Rannan puolella Lappalaisenkadulla on useita 4h kiekkopaikkoja ja lähistön katujen varsilla on runsaasti  muitakin pysäköintipaikkoja.

Sesam on avoinna arkisin klo 8.00-19.00.

Sesam Kuopio Stoppi

Miten toimin?

Ilmoittaudu saapuessasi sisäänkäynnin yhteydessä olevassa aulassa, josta saat Sesam-vierailijakortin ja kulkuavaimen. Varaudu esittämään henkilöllisyystodistus ja organisaatiosi henkilökortti. Sisäänkäynti tapahtuu rannan puolelta.

Yleiset talon tavat Sesamissa

Ihmisiä neuvotteluhuoneessa.

Tarvitsetko neuvotteluhuoneen? Varaa Aalto tai Luotsi

Valtionhallinnon työntekijätiimit voivat varata 4 hengen neuvotteluhuone Aaltoa tai 8 hengen neuvotteluhuone Luotsia omaan käyttöön. Tiloissa on mahdollista pitää yksi tilaisuus per päivä. Aallossa on Skype-kamera ja Luotsissa videoneuvottelulaitteet.

Neuvotteluhuoneiden käyttö, kuten Sesam muutenkin, on maksutonta valtion työntekijöille. Tiloihin ei voi tilata tarjoiluja, mutta Café Sesamin kahviautomaatit ovat käytettävissänne.

Varaa Aalto tai Luotsi soittamalla aulapalveluumme 050 570 6427. Muista rekisteröidä kokoukseen osallistujat Sesam-kävijöiksi heti varauksen tehtyäsi.

Neuvotteluhuoneiden varauskalenteri
Taukotila jonka taustalla näkyy neuvotteluhuone.

Anna palautetta Sesamista

Mitä mieltä olit Sesamista? Kerro mitä voisimme tehdä toisin, jotta työskentely Sesamissa olisi entistä mukavampaa. Laita myös viestiä, jos haluat tulla tutustumaan paikan päälle ja kuulla lisää.

Anna palautetta tästä
Anna palautetta