Siirry sisältöön

Senaatti-kiinteistöjen alueorganisaatio

Alueorganisaatiomme muodostuu neljästä alueesta, joiden tehtävänä on hoitaa ja kehittää alueensa asiakassuhteita, tuottaa kiinteistövarallisuuden ylläpitoon ja uudis- ja korjausrakentamiseen liittyviä palveluita sekä muita alueelle osoitettuja tehtäviä ja palveluja. Aluetta johtaa aluejohtaja.

Toimipisteiden yhteystiedot

Etelä-Suomen alue

Etelä-Suomen alue muodostuu Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan maakunnista. Alueen toimipaikka sijaitsee Helsingissä. Pinta-alaltaan alue on Senaatti-kiinteistöjen pienin, mutta asiakas- ja kiinteistömäärältään suurin.

Asiakkaina on mm. ministeriöitä, valtion keskushallintoa sekä tutkimus- ja taidelaitoksia. Monet alueen kiinteistöistä ovat historiallisia ja arvokkaita, kuten Säätytalo, Valtion taidemuseon kiinteistöt sekä Suomen Kansallisooppera.

Aluejohtajana toimii Petri Turku, p. +358405016252.
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@senaatti.fi

Itä-Suomen alue

Itä-Suomen alue muodostuu Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnista. Alueen päätoimipaikka sijaitsee Kuopiossa, minkä lisäksi asiakkaita palvelee Kouvolan toimipaikka.

Alueen asiakkaita ovat useat valtion virastot ja tutkimuslaitokset. Suuren ja haastavan asiakasryhmän muodostavat puolustus- ja turvallisuustoimialan asiakkaat: puolustusvoimat, rajavartiolaitos, tulli ja vankeinhoitolaitos. Kuopiossa sijaitseva Pelastusopisto harjoitusalueineen on yksi alueen erikoiskohteista.

Aluejohtajana toimii Pasi Haataja, p. +358400543440.
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@senaatti.fi.

Länsi-Suomen alue

Länsi-Suomen alue muodostuu Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Ahvenanmaan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnista.

Alueen päätoimipaikka sijaitsee Tampereella ja muut toimipaikat Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Turussa ja Vaasassa.

Asiakkaina ovat mm. poliisi-, vero-, oikeus- ja puolustushallintoa, maataloudentutkimuskeskus, valtion virastot, oppi- ja tutkimuslaitokset kuten VTT, Poliisiammattikorkeakoulu ja Ilmasotakoulu. Asiakaskuntaan kuuluvat myös oikeusministeriö, vankilat sekä Vanhan Vaasan sairaala.

Aluejohtajana toimii Pauli Rantamäki, p. +358406694948, hän vastaa myös Tampereen ja Hämeenlinnan aluetoimistoista. Turun aluepäällikkönä toimii Pekka Koskinen, p. +358406738777 ja Jyväskylän ja Vaasan aluepäällikkönä Marko Jalkanen, p. +358405655622. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@senaatti.fi.

Pohjois-Suomen alue

Pohjois-Suomen alue muodostuu Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin maakunnista. Alueen päätoimipaikka sijaitsee Oulussa, minkä lisäksi asiakkaita palvelee Rovaniemen toimipaikka. Pinta-alaltaan Pohjois-Suomen alue on Senaatti-kiinteistöjen alueista suurin.

Suurimmat asiakkaat ovat mm. Pelson ja Oulun vankilat, Verohallinto, Pohjois-Suomen ja Lapin aluehallintovirastot, Oulun poliisilaitos, Saamelaisalueen koulutuskeskus sekä Sami-Museum-saamelaismuseosäätiö.

Aluejohtajana toimii Lauri Peltonen, p. +358405097950.
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@senaatti.fi.

Anna palautetta