Siirry sisältöön

Myytävät kohteet

Tältä sivulta löydät myynnissä olevat kohteemme.

Senaatti-kiinteistöt kehittää valtion kiinteistöstrategian mukaisesti valtion käytöstä poistunutta kiinteistövarallisuutta siten, että se olisi myytävissä kiinteistömarkkinoille. Myytävien kiinteistöjen joukosta löytyy niin arvorakennuksia, kiinteistökehityskohteita kuin pienempiäkin kiinteistöjä.

Lue lisää valtion kiinteistökaupasta

Aiheeseen liittyvää

Myynnin yhteystiedot

Senaatin kiinteistökehityksen ja -myynnin yhteystiedot.

Myynnin asiantuntijat

Senaatin kiinteistökehitys ja -myynti yksikössä työskentelee noin 20 hengen monipuolinen joukko kiinteistöalan ammattilaisia.

Myynnin referenssit

Tehtävämme on hallinnoida ja hoitaa valtion kiinteistöomaisuutta sekä myydä valtiolle tarpeettomaksi jäänyt kiinteistöomaisuus. Tutustu viime vuosina myymmimme kohteisiin.

Kiinteistökauppa

Senaatti-kiinteistöt kehittää valtion kiinteistöstrategian mukaisesti valtion käytöstä poistunutta kiinteistövarallisuutta siten, että se olisi myytävissä ja soveltuisi kiinteistömarkkinoille. Myytävien kiinteistöjen joukosta löytyy niin arvorakennuksia kuin tavallisempiakin kiinteistöjä.

Lue lisää

Kiinteistökehitys

Kehitämme ja kaavoitamme valtion omistamia kiinteistöjä ja maa-alueita myytäväksi. Haluamme löytää yhdessä kumppaniemme kanssa uuden elämän kiinteistöille ja alueille, joille valtiolla ei enää ole käyttöä. Olemme onnistuneet, kun kiinteistö ympäristöineen on päässyt kehittymään uuteen arvoonsa uusien omistajien käsissä.

Lue lisää

Senaatin Tori tapahtuma

Kiinteistökehityksen ja -myynnin vuosittainen kiinteistöalan päätöksentekijöille suunnattu Senaatin Tori-tapahtuma pyrkii lisäämään avoimuutta, keskustelua ja verkottumista alan toimijoiden kesken.

Senaatin Tori sivulle
Anna palautetta