Siirry sisältöön

Tapahtumat

Järjestämme tilaisuuksia, jossa valtionhallinnon päättäjät ja asiantuntijat tapaavat toisiaan tuoreen tiedon, oivaltavien esimerkkien ja avoimen keskustelun äärellä.

Hankintojen infotilaisuudet

Järjestämme toimittajille suunnattuja infotilaisuuksia hankinnoista. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan!

Senaatti-areena

Senaatti-areena on asiantuntijafoorumi, jossa kehitetään tulevaisuuden työympäristöjä ja työnteon tapoja.

Senaatin Tori

Kiinteistökehityksen ja -myynnin vuosittainen kiinteistöalan päätöksentekijöille suunnattu Senaatin Tori-tapahtuma pyrkii lisäämään avoimuutta, keskustelua ja verkottumista alan toimijoiden kesken.

Aiempia tapahtumia

Ministeri Sirpa Paatero avaa tilaisuuden

Senaatti Areena 2022

Syyskuun 2022 Senaatti-areenassa keskustelimme toimitilastrategian toimeenpanosuunnitelmista. Kuulimme ajankohtaisen katsauksen valtion yhteisistä työympäristöistä sekä palvelupisteverkoston muodostumisesta ja rooleista.

Senaatin Tori 2022

Senaatin Tori -tapahtumassa 2022 kuulimme ajankohtaisimmat uutiset talouden rintamalta sekä pohdimme kiinteistökehittämisen erilaisia kilpailumuotoja. Miten luodaan toteutettavaa ja laadukasta kaupunkiympäristöä?
Aino Jalonen, Kirsi Karlamaa, Arjo Kaarre ja Juha Sarkio.

Senaatti-areena 2021

Vuoden 2021 Senaatti-areenan teemoina olivat muun muassa hybridityön johtaminen, valtion toimitilastrategia, siirtyminen yhteisiin työympäristöihin sekä se, millainen on hyvä koronan jälkeinen työympäristö. Katso tapahtuman tallenne.

Senaatin Tori 2021

2021 Senaatin Torissa kuulimme Suomen kiinteistömarkkinoiden keskeisten vaikuttajien näkemyksiä kiinteistö- ja rakennusalaan vaikuttavista muutosvoimista sekä pohdimme, mistä tulevaisuudessa muodostuu hyvän elämän elementit, niin asumisen kuin työnteonkin suhteen.
Anna palautetta