Siirry sisältöön
Yleiskuva toimitiloista joissa ihmisiä sohvaryhmässä.

Monitilaympäristö edellyttää uudenlaista toimintakulttuuria

Monitilaympäristö edellyttää organisaatiolta aivan uudenlaista toimintakulttuuria ja tapaa tehdä ja johtaa työtä. Työympäristön kehittämisessä fyysiseen tilaan yhdistyvät digitaaliset ja sosiaaliset ulottuvuudet. Senaatti edistää fiksumpaa työskentelyä valtiolla ja työn tuloksena syntyy uusia ideoita ja kokeiluja siitä miten töitä voi tehdä uudella fiksummalla tavalla.

Perehdy monitilatoimistoon

Kaikille avoimessa e-oppivan koulutuksessa opit, mikä monitilatoimisto on, mikä se ei ole ja miksi niitä tehdään. Koulutus tarjoaa käytännön vinkkejä sujuvaan työhön monitilassa. Opit millaisia suunnittelu- ja yhteistyötaitoja tarvitset ja millaisia yhteisiä toimintatapoja ja toimintakulttuurin kehittämistä uusi työympäristö vaatii koko työyhteisöltä.

Koulutuksen ovat laatineet Senaatin työympäristöasiantuntijat.

Hyvää työtä monitilatoimistossa -koulutukseen

Mistä monitilatoimistossa on kyse?

Tänä päivänä toimistotyö ei ole enää sidottu aikaan, paikkaan, eikä varsinkaan omiin työhuoneisiin. Työtä tehdään joustavasti myös kotona ja vaikkapa junassa tai kahvilassa ­– ja muinakin aikoina kuin perinteisesti kahdeksasta neljään.

Vanhat jäykät toimistoratkaisut eivät enää tue nykytyötä eivätkä niin ollen myöskään työn tavoitteita. Avuksi tulevat monitilatoimistot.

9 ydinkohtaa monitilaympäristöstä:

Katso video

Mitä eroa on monitilaympäristöllä ja avokonttorilla?

Vertailussa avokonttori ja monitilaympäristö

Tätä päivää ja tulevaisuutta ovat monitilaympäristöt. Tässä 10 asiaa, jotka erottavat avokonttorin ja monitilatoimiston ratkaisevasti toisistaan.

Tutustu avokonttorin ja monitilaympäristön eroihin
Anna palautetta