Siirry sisältöön

Toimitilapalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme toimitilojen ja työympäristöjen lisäksi monipuolisen valikoiman toimitiloihin liittyviä palveluita keskitetysti yhdestä paikasta. Toimitilapalveluihimme kuuluu mm. puhtauspalvelut, toimistopalvelut, kokous- ja cateringpalvelut, käyttöönotto- ja muuttopalvelut ja kalustepalvelut.

Sopivin palveluratkaisu – valmiit palvelukokonaisuudet tarpeen ja tilanteen mukaan

Joustavat palvelumme ottavat huomioon myös toimintaan liittyvät erityisvaatimukset ja muuttuvat tarpeet. Kaikkiin palvelukokonaisuuksiimme sisältyvät palvelujohtaminen ja laadunvalvonta. Tarvittaessa tarjoamme myös toimitilapalveluiden asiantuntijapalveluita esimerkiksi kilpailutuksen tueksi.

Kilpailutamme ja toimitamme kaikki toimitiloihin liittyvät palvelut. Tuotamme toimitilapalveluita erityisesti monen käyttäjän kohteissa. Palveluiden kilpailuttaminen yhteisesti usealle käyttäjälle on tehokasta, tuo mittakaavaetuja ja säästää resursseja. Teemme tiivistä yhteistyötä Hansel Oy:n kanssa ja hankimme palvelut yhteiskuntavastuullisesti.

Toimitilapalvelumme

Toimitila- ja turvallisuuspalvelut

Toimitilat avaimet käteen -periaatteella

Toimitamme kokonaisuuden avaimet käteen -periaatteella. Kartoitamme tarvettasi vastaavan tilaratkaisun valtion tilakannasta tai yksityisestä markkinasta. Huolehdimme tilavaihtoehtojen kartoittamisesta, sopimusten neuvottelusta ja muutostöiden valvonnasta. Tarvittaessa autamme tarpeettomien vuokrasopimusten uudelleenjärjestelyissä.

Varmistamme, että täyden palvelun työympäristö on muuttovalmis sovitusti. Autamme pääsemään nopeasti ja vaivattomasti kiinni tuottavaan työhön. Varmistamme jatkuvan kehityksen hienosäätämällä työympäristöä ja työnteon tapoja sekä hallinnoimalla palvelusopimuksia.

Tutustu Senaatin muuton tukeen

Muita palvelujamme

Digitaaliset toimitilapalvelut

Päivittäinen työskentely on mutkatonta, kun tietoliikenneyhteydet ja työpisteiden näytöt pelaavat ja ovat valtakunnallisesti yhdenmukaiset. Varustamme sovitut tilat esitysteknisillä laitteilla, jotka mahdollistavat helpon yhteydenpidon ja sujuvat kokoukset. Meiltä saat myös infonäyttöpalvelut tai käyttöasteenmittauspalvelut.

Turvallisuuspalvelut

Autamme valtionhallinnon organisaatioita optimoimaan työympäristönsä turvallisuuden oikealle tasolle. Tarvittaessa toteutamme turvallisuusratkaisut ja ylläpidämme valitun turvallisuustason sekä kehitämme turvallisuusosaamista esimerkiksi kouluttamalla.

Johdon työympäristöpalvelut

Autamme uudistamaan työympäristöjä ja työnteon tapoja. Sitoutamme, innostamme ja osallistamme muutoksessa. Palvelumme käsittävät mm. työympäristöjohtamisen, muutosjohtamisen, tietotyön kehittämisen, palvelumuotoilun ja vaikutusarvioinnit.

Ympäristöpalvelut

Puolustuskiinteistöjen kokeneet asiantuntijamme auttavat mm. ympäristö- ja luontoselvityksissä, pilaantuneen maan tutkimisessa ja kunnostuksessa, ympäristöteknisessä rakentamisessa, kiertotalouden ratkaisuissa, ympäristövaikutusten seurannassa ja viranomaismenettelyissä.
Anna palautetta