Siirry sisältöön

Pasila, Helsinki

Senaatti-kiinteistöt on mukana kehittämässä Helsingin Pasilaa yhteistyössä Helsingin kaupungin ja alueen muiden maanomistajien kanssa. Pasilan alue on ollut viimeisien vuosien aikana suuressa muutoksessa ja koko alueen olemus tulee muuttumaan tulevaisuudessa. Senaatti kehittää valtion käytöstä poistunutta omaisuutta myytäväksi Eteläisessä Postipuistossa, Keski-Pasilassa Ratapihakortteleissa ja Pasilan aseman eteläpuolella olevalla Tornialueella sekä Veturitallinpihalla.

Tustustu Pasilan alueeseen Helsingin kaupungin verkkosivuilla

Pasila kehittyy huimaa vauhtia

”Pasila on Suomen saavutettavin paikka ja liikenteen risteyskohta, jonne on loistavat yhteydet kaikkialta Suomesta. Tulevaisuudessa alue kehittyy uusien liikennehankkeiden ja lisärakentamisen ansiosta entistäkin merkittävämmäksi ja elinvoimaisemmaksi keskukseksi. Me tahdomme osaltamme olla vauhdittamassa tätä kehitystä tarjoamalla valtion käytöstä poistuneita alueita uuteen käyttöön.”

Leena Palokangas
Myyntipäällikkö
Senaatti-kiinteistöt

Sijainti ja lähiympäristö

Pasila on Helsingin kantakaupunkiin kuuluva kaupunginosa, joka sijaitsee noin 3 km keskustasta pohjoiseen. Pasila jaetaan neljään osa-alueeseen, jotka ovat Keski-Pasila, Itä-Pasila, Länsi-Pasila ja Pohjois-Pasila.

Senaatilla on Pasilassa maanomistuksia Eteläisessä Postipuistossa, Keski-Pasilassa Ratapihakortteleissa ja Pasilan aseman eteläpuolella olevalla Tornialueella sekä Veturitallinpihalla.

Lähietäisyydellä:

  • Mall of Tripla
  • Linnanmäki
  • Helsingin jäähalli
  • Hartwall Arena
  • Messukeskus
  • Palvelut: koulu, päiväkoti, terveysasema ja kirjasto

Ratapihakorttelit

Veturitallinpiha

Lisätiedot

Ratapihakorttelit ja tornialue
Myyntipäällikkö Leena Palokangas
+358 50 308 9158
leena.palokangas@senaatti.fi

Veturitallinpiha
Kiinteistökehityspäällikkö Elias Rainio
+358 50 439 1337
elias.rainio@senaatti.fi

Anna palautetta