Siirry sisältöön
Työnhakijoille

Tule osaksi innostavaa työyhteisöämme

Rekrytoimme jatkuvasti parhaita osaajia joukkoomme. Mikäli avoimista työpaikoista ei juuri nyt löydy etsimääsi, sinun kannattaa jättää avoin hakemus. Senaatti-kiinteistöissä meitä työskentelee noin 560 ja Puolustuskiinteistöissä noin 700 alan ammattilaista. Tervetuloa osaksi sitoutunutta ja innostunutta työyhteisöämme.

Avoimet työpaikat Senaatti

Avoimet työpaikat Puolustuskiinteistöt

Valintaprosessimme

Ilmoitamme avoimet työpaikat kotisivuillamme, sähköisissä hakukanavissa tai lehdissä. Hakemusten vastaanottamisen jälkeen järjestetään valittujen henkilöiden haastattelut ja soveltuvuusarvioinnit (käytetään toimihenkilö- ja esihenkilörekrytoinneissa), joista hakija saa itselleen palautteen. Jokaiselle hakuprosessissa mukana olevalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimitse. Teemme hakijan suostumuksella turvaselvityksen ennen työsuhteen alkua.

Senaatti työnantajana

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Panostamme johdonmukaisesti henkilöstömme ammattitaidon ja osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme mielekkään ja oikein mitoitetun työn, joustavat työajat sekä laadukkaan työterveyshuollon ja esihenkilön tuen.

Lue lisää
Neljä henkilöä työskentelee pöydän ympärillä.

Senaatti-kiinteistöissä tyypillisiä tehtäviä

Meillä tyypillisiä tehtäviä ovat asiakassuhteiden ylläpitäminen ja kehittäminen, työympäristökonseptien kehittäminen ja muutosjohtamisen konsultointi, rakennushankkeiden suunnittelu ja läpivienti, kiinteistöjen hallinta, kiinteistöjen osto ja vuokraus, sekä kiinteistökehitys ja myynti.

Lisäksi meillä on erilaisia asiantuntijatehtäviä liiketoimintaa tukevissa yksiköissä, kuten taloudessa, henkilöstöhallinnossa, markkinoinnissa ja viestinnässä, strategia-, kehittäminen- ja laatu -yksikössä sekä digitaaliset palvelut ja tiedonhallinta -yksikössä.

Tutustu asiantuntijoihimme

Puolustuskiinteistöissä tyypillisiä tehtäviä

Puolustuskiinteistöt tarjoaa työtä erilaisissa maanpuolustusta tukevissa tehtävissä. Olemme puolustushallinnon kiinteistö- ja ympäristöalan asiantuntijaorganisaatio.

Tarjoamme eritasoisia työtehtäviä useilla toimialoilla, kuten kiinteistöpalvelut, siivouspalvelut, tekniset palvelut, energiapalvelut, rakennuttamispalvelut ja ympäristöpalvelut.

Tutustu Puolustuskiinteistöihin
Anna palautetta