Siirry sisältöön

Senaatti-areena

Senaatti-areena on asiantuntijafoorumi, jossa kehitetään tulevaisuuden työympäristöjä ja työnteon tapoja.

Järjestämme tilaisuuksia, joissa päättäjät ja asiantuntijat tapaavat toisiaan tuoreen tiedon, oivaltavien esimerkkien ja avoimen keskustelun äärellä. Voit myös seurata tapahtumia suorana lähetyksenä tai tallenteina tällä sivustolla.

Senaatti-areena kuva yleisöstä

Senaatti-areena 2.10.2023

Syksyn Senaatti-areenassa keskustelimme hallitusohjelman mukaisesta julkisen sektorin tilaohjelmasta, jonka tavoitteena on tehostaa tilakustannuksia sekä hakea ratkaisuja valtion, hyvinvointialueiden ja kuntien tilakysymyksiin.

Senaatti-areena 2023 - Julkiset tilat

Katso tallenne

Senaatti-areena 2022

Syyskuun johdon Senaatti-areenassa 22.9.2022 keskustelimme toimitilastrategian toimeenpanosuunnitelmista. Kuulimme ajankohtaisen katsauksen valtion yhteisistä työympäristöistä sekä palvelupisteverkoston muodostumisesta ja rooleista.

Katso tallenne
Aino Jalonen, Kirsi Karlamaa, Arjo Kaarre ja Juha Sarkio.

Senaatti-areena 2021

Vuoden 2021 Senaatti-areenan teemoina olivat muun muassa hybridityön johtaminen, valtion toimitilastrategia, siirtyminen yhteisiin työympäristöihin sekä se, millainen on hyvä koronan jälkeinen työympäristö. Teemojen kautta tilaisuudessa syntyi visio siitä, mihin Suomen toimitilauudistukset, muuttuva työ ja koronan jälkeiset työympäristöt ovat matkalla. Lisäksi perehdyttiin siihen, mitä tarkoittaa siirtyminen kohti yhteisiä työympäristöjä.

Katso tallenne
Anna palautetta