Siirry sisältöön
Senaatti Hupi Turku

Turun Hupi

Hupi on nykyaikaisia työtapoja tukeva kohtaamisympäristö, joka on tarkoitettu kaikille valtionhallinnon työntekijöille.

Katso Turun Hupin 3D-esittely

Mikä on Hupi?

Hupi auttaa eri virastojen asiantuntijoita verkostoitumaan keskenään sekä kumppaniensa ja asiakkaiden kanssa. Tapaamiset monimuotoisessa, innostavassa ympäristössä synnyttävät tuottavaa yhteistyötä, uudenlaisia toimintatapoja ja yhteisiä työn tekemisen malleja.

Hupin käyttäminen on maksutonta virastoille. Senaatti-kiinteistöt haluaa näin edesauttaa uuden joustavan työympäristön tutuksi tulemista sekä edistää uutta työympäristöajattelua ja valtionhallinnon toimijoiden välistä yhteistyötä. Hupi toimii myös virastojen joustavana tilaresurssina. Säästöjä kertyy, kun omiin tiloihin ei tarvitse varata työtiloja muualta satunnaisesti saapuville työntekijöille.

Tietoa Turun Hupista

• Avoinna ma-pe klo 7.00-18.00
• Tilat, noin 10 monimuotoista paikkaa kohtaamisten ja työnteon eri tarpeisiin; hiljainen tila, vetäytymistila ja vuorovaikutustila
• WI-FI-verkkoyhteydet
• 2. kerroksessa kahvio ja ravintola
• Siivous

Turun Hupin käyttöehdot

Miten saavun Turun Hupiin?

Hupi sijaitsee Turun Virastotalon asiakaspalvelutilojen yhteydessä osoitteessa Itsenäisyydenaukio 2, 1. krs.

Turun Hupin tiloja voi varata etukäteen aulapalvelusta sähköpostilla virastotalo.turku@avarnsecurity.fi tai puhelimitse 040 669 2003. Paikan päällä ilmoittaudu aulan vastaanottoon. Varauduthan myös esittämään oman virastosi henkilökortin.

Pääset Hupiin keskustan liikenneyhteyksillä, maksullisia parkkipaikkoja on talon sataman puoleisessa päädyssä. Pyörätelineet sijaitsevat teatterin puoleisella sivustalla Itsenäisyydenaukio 2 / rakennuksen sisäpihalla.

Turun Hupin rekisteriseloste

Anna palautetta