Siirry sisältöön

Käyttöehdot

Sivuston käyttöehdot

Tutustu huolellisesti käyttöehtoihin. Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehdot sellaisenaan. Alla viitattaessa “Senaattiin” tarkoitetaan tällä Senaatti-kiinteistöjä.

Tekijänoikeudet

Oikeudet sivustossa julkaistaviin teksti- ja kuva-aineistoihin on Senaatti-kiinteistöillä tai muulla aineiston yhteydessä ilmoitetulla tiedontuottajalla.

Sivuston tekstiaineiston käyttö ja siihen linkitys on sallittu hyvän tavan mukaisissa asiayhteyksissä, kun lähde mainitaan. Aineiston käytöstä sellaisenaan kaupalliseen tarkoitukseen on aina sovittava erikseen Senaatti-kiinteistöjen kanssa.

Kuvat ja niiden käyttöoikeudet

Sivustollamme olevien kuvien käyttöoikeudet ovat ainoastaan Senaatilla. Kuvia ei voi käyttää muissa yhteyksissä.

Huomaathan, että Senaatin kuvia saa ladattua materiaalipankistamme.

Oikeudellinen varauma

Sivustosta vastaa Senaatti-kiinteistöt.

Sivuston sisällössä on kaikin tavoin pyritty tiedon oikeellisuuteen ja ajantasaisuuteen. Senaatti ei vastaa sivuston sisällön mahdollisten virheiden käyttäjälle aiheuttamista kustannuksista tai vahingosta. Senaatti ei myöskään ole vastuussa sellaisesta haitasta, joka johtuu teknisistä häiriöistä tai sivustoon linkitetystä materiaalista, joka on ulkopuolisten osapuolten julkaisemaa.

Siirtyessäsi linkitetyille sivuille sovelletaan kyseisen sivuston omia käyttöehtoja. Senaatti ei ole vastuussa näiden kolmansien osapuolien sivustojen päivityksestä, julkaisuista tai sivustoilla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Verkkosivuilla oleva linkki kolmannen osapuolen verkkosivuille ei tarkoita, että Senaatti olisi millään tavalla vastuussa verkkosivujen toiminnasta tai verkkosivuilla tarjotuista tai mainituista tuotteista ja palveluista.

Senaatilla on oikeus, mutta ei velvollisuutta, seurata ja tarkistaa sellaisia sivuston alueita, joissa käyttäjät siirtävät tai välittävät viestejä sekä kyseisen viestinnän sisältöä. Senaatti ei ole vastuussa viestinnän sisällöstä siitä riippumatta, sovelletaanko siihen tekijänoikeus-, kunnianloukkaus-, yksityisyyden suoja- tai muita lakeja. Senaatti voi harkintansa mukaan poistaa käyttäjien lähettämän asiattomaksi katsomansa aineiston sivuiltaan.

Senaatti ei voi taata avoimessa tietoverkossa lähetettyjen viestien luottamuksellisuutta. Käyttäjien tulee välttää luottamuksellisten tietojen lähettämistä sähköpostilla. Senaatin turvaposti löytyy osoitteesta https://turvaposti.senaatti.fi

Verkkosivujen materiaalia ei voi pitää Senaattia sitovana tarjouksena, kehotuksena tai sitoumuksena.

Senaatti pidättää oikeuden päivittää, tarkistaa ja muuttaa käyttöehtoja sekä sivuston sisältöä ja ulkoasua. Käyttäjän on hyvä ajoittain tarkistaa voimassa olevat käyttöehdot tältä sivulta.

Henkilötietojen käsittely

Senaatti on sitoutunut suojaamaan sivuilla kävijöiden yksityisyyttä ja henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti. Sivustojen käytöstä kerätään yleisiä tilastotietoja, joita käytetään verkkopalvelujen kehittämiseen. Näitä tietoja ovat mm.

– ladatut sivut

– ajankohta

– verkkoselain ja käyttöjärjestelmä.

Tallennamme sivustoltamme ainoastaan käyttäjän itsensä erikseen antamia yhteys- ja muita tietoja, joita voimme käyttää vastataksemme käyttäjän yhteydenottopyyntöihin, kysymyksiin tai muuhun palautteeseen sekä lähettääksemme käyttäjän tilaamia uutiskirjeitä.

Tietosuoja ja rekisteriselosteet

Lisätietoja

Lisätietoja sivustosta antaa Senaatti-kiinteistöjen markkinointi ja viestintä:

Outi Tarkka, viestintäpäällikkö
+358 40 579 4779
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@senaatti.fi

Anna palautetta