Siirry sisältöön

Digitaaliset toimitilapalvelut

Päivittäinen työskentely on mutkatonta, kun tietoliikenneyhteydet ja työpisteiden näytöt pelaavat ja ovat valtakunnallisesti yhdenmukaiset. Varustamme sovitut tilat esitysteknisillä laitteilla, jotka mahdollistavat helpon yhteydenpidon ja sujuvat kokoukset. Meiltä saat myös infonäyttöpalvelut tai käyttöasteenmittauspalvelut

Digitaalisen työnteon valmiuksien kehittäminen

Työympäristöratkaisujemme lähtökohtana on sujuvan mobiilin ja monipaikkaisen työnteon tukeminen. Tämä edellyttää esimerkiksi langattomia verkkoja, modernia ja käyttäjäystävällistä kokous- ja AV-tekniikkaa, turvatulostamisen ratkaisuja sekä fiksuja kulunvalvonnan ja työajanseurannan ratkaisuja.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin kanssa.

Digitaaliset toimitilapalvelumme

Sesam Kuopio Stoppi

Senaatin asiointipalvelut

Tervetuloa Senaatti-konsernin asiointipalveluihin. Täältä pääset mm. tekemään palvelupyyntöjä ja tilavarauksia Palvelut saat käyttöösi rekisteröitymällä käyttäjäksi. Sen jälkeen käytät palveluihin kirjautumiseen Virtua tai luomaasi sähköpostitunnusta.

Palvelupyyntö QR-koodilla

Onko työtilassa liian viileää? Vai paloiko lamppu? Palautteen antaminen Senaatin tiloista onnistuu helposti skannaamalla kännykällä seinässä oleva QR-koodi. Tieto menee suoraan kiinteistönhoitajille, ja ongelma saadaan korjattua nopeasti.

Muita palvelujamme

Toimitilapalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme toimitilojen ja työympäristöjen lisäksi monipuolisen valikoiman toimitiloihin liittyviä palveluita keskitetysti yhdestä paikasta. Toimitilapalveluihimme kuuluu mm. puhtauspalvelut, toimistopalvelut, kokous- ja cateringpalvelut, käyttöönotto- ja muuttopalvelut ja kalustepalvelut.

Turvallisuuspalvelut

Autamme valtionhallinnon organisaatioita optimoimaan työympäristönsä turvallisuuden oikealle tasolle. Tarvittaessa toteutamme turvallisuusratkaisut ja ylläpidämme valitun turvallisuustason sekä kehitämme turvallisuusosaamista esimerkiksi kouluttamalla.

Johdon työympäristöpalvelut

Autamme uudistamaan työympäristöjä ja työnteon tapoja. Sitoutamme, innostamme ja osallistamme muutoksessa. Palvelumme käsittävät mm. työympäristöjohtamisen, muutosjohtamisen, tietotyön kehittämisen, palvelumuotoilun ja vaikutusarvioinnit.

Ympäristöpalvelut

Puolustuskiinteistöjen kokeneet asiantuntijamme auttavat mm. ympäristö- ja luontoselvityksissä, pilaantuneen maan tutkimisessa ja kunnostuksessa, ympäristöteknisessä rakentamisessa, kiertotalouden ratkaisuissa, ympäristövaikutusten seurannassa ja viranomaismenettelyissä.
Anna palautetta