Gå till innehållet
Yleiskuva toimitiloista joissa ihmisiä sohvaryhmässä.

Sesam Kuopio, Kallanranta 11

Välkommen att arbeta i det aktivitetsbaserade kontoret tillsammans med andra inom statsförvaltningen.

Anmäl dig till Sesam Kuopio

Vad är Sesam coworking-lokal?

Sesam Kuopio finns i Senatfastigheters verksamhetsställe på adressen Kallanranta 11. Sesam är ett aktivitetsbaserat kontor som är öppet för statsanställda. Här finns faciliteter för arbete av många slag. I Sesam Kuopio finns också mötesrummen Aalto och Luotsi som kan bokas.

Vi bjuder på ett avgiftsfritt trådlöst nät, kaffe, låsbara skåp och rum för olika typer av arbete. Med hänvisning till informationssäkerheten tillhandahåller vi inte utskriftstjänster.

Hur kommer jag till Sesam i Kuopio?

Sesam finns på adressen Kallanranta 11. På gården finns två bilplatser för Sesam-kunder. Parkeringstillståndet får du i receptionen.

Sesam är öppet vardagar kl. 8.00–19.00.

Sesam Kuopio Stoppi

Hur ska jag göra?

När du anländer ska du anmäla dig i entréhallen som finns intill ingången. Där du får ett Sesam-besökarkort och en passerbricka. Var redo att visa upp ID och din organisations personkort. Ingången finns på strandsidan intill restaurangen.

Så här brukar vi göra i Sesam

Ihmisiä neuvotteluhuoneessa.

Behöver du ett mötesrum? Boka Aalto eller Luotsi

Arbetsteam inom statsförvaltningen kan boka mötesrummet Aalto med plats för 4 personer eller mötesrummet Luotsi med plats för 8 personer. I rummen kan man hålla ett möte per dag. I Aalto finns Skype-kamera och Luotsi har videokonferensutrustning.

Användningen av mötesrum, liksom Sesam i övrigt, är avgiftsfri för statsanställda. Det går inte att boka serveringar, men Café Sesams kaffeautomater står till ert förfogande.

Boka Aalto eller Luotsi genom att ringa vår reception 050 570 6427. Kom ihåg att registrera mötesdeltagarna som Sesam-besökare så snart du gjort bokningen.

Bokningskalender för mötesrum
Taukotila jonka taustalla näkyy neuvotteluhuone.

Ge respons om Sesam

Vad tyckte du om Sesam? Berätta vad vi kan göra annorlunda för att göra det bekvämare att arbeta i Sesam. Skicka också ett meddelande om du vill bekanta dig med platsen och få mer info.

Ge respons här
Ge feedback