Senaatti-kiinteistöt

Terveisiä Senaatista – joulukuu 2017

---

SUOMI 100

Kansallisoopperasta tuli diiva, Kansallismuseosta entistä ylväämpi

”Hyvä valoarkkitehtuuri ei ole irrallista kuorrutusta, vaan se ikään kuin liimautuu rakennukseen”, kuvailee Valoa Designin Roope Siiroinen. Jos et vielä ole nähnyt Senaatin lahjaa satavuotiaalle Suomelle, katso videot jutustamme.

---

TERVEISIÄ SENAATISTA

”Allianssimallin avulla isotkin rakennushankkeet valmistuvat asiakkaidemme käyttöön ajallaan ja budjetissa. Silloin kaikki osapuolet voivat olla tyytyväisiä.”

Jonni Laitto, rakennuttamisjohtaja

---

TYÖYMPÄRISTÖ

Kirkkokatu 12 on valtion uusin ministeriöhotelli

Ilman nimettyjä työpisteitä ja omia huoneita – miten ministeriöiden työtavat muuttuvat uusissa tiloissa? Kokosimme sisäministeriön, ulkoministeriön, valtioneuvoston kanslian ja Senaatti-kiinteistöjen edustajat keskustelemaan työstä yhteisen katon alla.

---

MONITILAYMPÄRISTÖT

Patentti- ja rekisterihallitus muutti Valtiokonttorin naapuriksi

Sörnäisten rantatie 13:ssa työskentelee 8.12. lähtien noin 700 valtion virkamiestä, kun Patentti- ja rekisterihallituksen viimeisetkin muuttajat saapuvat uusiin tiloihinsa Arkadiankadulta.
Moderniksi monitilatoimistoksi remontoidussa kiinteistössä jatkaa myös Valtiokonttori. Yhteisen katon lisäksi PRH ja Valtiokonttori jakavat myös kokouskeskuksen, sosiaalitilat ja lounasravintolan.

 

---

8 VINKKIÄ

Toimiston sisäilma paranee pienilläkin keinoilla

1. Pattereita pienemmälle
2. Huonekalut tuulettumaan
3. Toimisto siistiksi
4. Johdot ojennukseen
5. Eroon häiritsevistä hajuista


Lue loput vinkit jutustamme!

Senaatti-kiinteistöt
---

Lähetämme sinulle ideoita ja ilmiöitä työympäristön kehittämisestä kerran kuukaudessa. Voit lukea lisää ja tutustua toimintaamme verkkosivuillamme.

www.senaatti.fi