Siirry sisältöön

Ota yhteyttä

Täältä löydät yhteystietomme, toimipisteemme tiedot, kirjaamojen osoitteet sekä linkkejä Senaatin kanssa asiointiin.

Senaatti-kiinteistöt

Lintulahdenkatu 5 A, PL 237
00530 Helsinki

Valtakunnallinen vaihde +358 294 830 000

Y-tunnus 1503388-4

Toimipisteet ja kirjaamot

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@senaatti.fi

Viralliset lausuntopyynnöt voi lähettää sähköpostiosoitteeseen
senaatti@senaatti.fi

Senaatin turvaposti löytyy osoitteesta https://turvaposti.senaatti.fi

Tietosuojavastaava on Petri Konttinen.

Koko konsernin viestinnästä vastaa keskitetysti markkinointi- ja viestintäyksikkö. Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme. Löydät viestinnän yhteystiedot valitsemalla alta kategorian Viestintä.

Yhteystiedot

Kenen yhteystietoja etsit? Valitse kategoria nähdäksesi yhteystiedot.

60 tulos

Puolustuskiinteistöjen yhteystiedot

Puolustuskiinteistöjen yhteystiedot ja toimipisteet löydät Puolustuskiinteistöjen sivuilta.

Siirry sivulle

Julkiset kokouskeskukset

Osa kokouskeskuksista on täysin julkisia, eli myös valtionhallinnon ulkopuoliset henkilöt voivat varata niistä tiloja. Vapaita tiloja voi monesti varata kiinteistön ravintolan kautta. Täältä löydät linkit kaikille avointen kokoustilojen varaamiseksi.

Lue lisää

Asiointi Senaatissa

Palvelupyynnöt

Senaatti-kiinteistöjen vuokralaisille tarkoitetussa palvelupyyntökanavassa ilmoitat toimitiloihisi liittyvistä vioista, voit seurata palvelupyyntöjesi etenemistä ja näet tilojasi koskevat tiedotteet. Palvelun käyttöönotosta sovitaan kunkin kohteen kiinteistöpäällikön kanssa. Ohjelman käyttöön tarvitaan käyttäjätunnus ja salasana.

Laskutusohjeet

Edistämme kestävän kehityksen toimintamalleja hankintatoimessa muun muassa käyttämällä sähköistä hankintajärjestelmää. Verkkolaskutus on ollut meillä käytössä jo useamman vuoden ajan. Tutustu tarkemmin hankinta- ja laskutusohjeisiimme täällä.
Pia Leivo, turvallisuuspalvelukeskuksen päällikkö

Palautetta turvallisuuspalvelukeskukselle

Olemme valtionhallinnon tilaturvallisuuden keskitetty toimija, joka valvoo 24/7/365. Lisätietoja saat alueen turvallisuuspalvelupäälliköltä, joiden yhteystietoja voit tiedustella vaihteestamme, +358 294 830 000. Voi myös laittaa meille viestiä: turvallisuuspalvelukeskus@senaatti.fi tai soittaa +358 294 833 020.

Materiaalipankki

Materiaalipankistamme löydät mm. valokuvia, graafiset ohjeemme, logot, ikonit ja työmaataulut. Kuvat on tarkoitettu viestinnälliseen käyttöön - kuvien kaupallisesta käytöstä on sovittava valokuvaajan kanssa erikseen. Julkiseen materiaalipankkiimme et tarvitse tunnuksia.

Siirry materiaalipankkiin
Anna palautetta