Siirry sisältöön

Töissä Suomelle - yhteisissä tiloissa

Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme työympäristöjä, joiden avulla työn suorituskyky paranee ja valtion tilakustannukset alenevat. Autamme valtionhallinnon organisaatioita uudistamaan työnteon tapojaan ja toteutamme toimivia, turvallisia sekä työntekoa tukevia työympäristöjä. Autamme siis asiakkaitamme työskentelemään fiksummin.

Suunta kohti yhteisiä työympäristöjä

Työympäristö muodostuu kolmesta ulottuvuudesta: sosiaalisesta, virtuaalisesta ja fyysisestä. Kaikkia osa-alueita tulee kehittää yhtäaikaisesti osana muutosta. On kyse johtamisesta, ajan tasalla olevista työnteon tavoista, ohjelmistoista, laitteista sekä toimivista ja turvallisista tiloista.

Vaikka valtiohallinto digitalisoituu, virastoasiointia tarvitaan vielä. Kun virastot löytyvät yhdestä osoitteesta, kansalaisten ei tarvitse asioida useassa eri toimipisteessä. Yhteistiloilla päästään samalla euromäärällä laadukkaampiin ratkaisuihin, kun osa resursseista on yhteiskäytössä. Näillä toimilla myös hiilijalanjälki pienenee, kun tilat suunnitellaan energiatehokkaiksi ja matkustus vähenee.

Coworking tilat

Digitalisoituva ja yhä asiakaskeskeisempi maailma ei noudata organisaatiorajoja. Siksi fiksulle yhteistyölle tarvitaan uusia alustoja ja ympäristöjä. Valtion coworking-tilat Hupi, Sesam ja Työ 2.0 Lab ovat yhteistä tekemistä varten. Tule työskentelemään.

Monitilaympäristöt

Monitilaympäristö on enemmän kuin joukko erilaisia huoneita ja tiloja. Se on aivan uudenlainen tapa tehdä ja johtaa työtä. Monitilaympäristössä valitset työpisteesi kulloisenkin tarpeen ja omien mieltymystesi mukaan.

Sisäolosuhteet

Ihminen voi hyvin työpaikallaan, kun sisäolosuhteet ovat kunnossa. Tavoitteemme on parantaa valtion työympäristöjen toimivuutta, terveellisyyttä ja viihtyisyyttä aktiivisesti ja ennakoivasti.
Anna palautetta