Siirry sisältöön

Työ 2.0 Lab tuo viisaat päät yhteen uudella tavalla

Oletko aina miettinyt, mitä naapurivirastossa tehdään ja kannattaisiko teidän ratkoa asioita yhdessä? Nyt se on entistä helpompaa, sillä Työ 2.0 Lab on avattu Helsingin keskustassa. Kurkkaa ideoinnin ja yhteistyön uuteen kotiin!

Lisää inspiraatiota

Lue lisää artikkelista: Kisälliohjelman mestari ja harjoittelija ovat dynaaminen tiimi

Kisälliohjelman mestari ja harjoittelija ovat dynaaminen tiimi

Minun työpäiväni |

Kiinteistöpäällikkö on kuin laivan kapteeni, joka varmistaa arjen sujumisen joka kannella. Senaatin oppiohjelmassa mestarit kouluttivat kisällejä ruoriin. Samuli Nyyssönen ja Kai Pekkarinen kertovat, miksi vuosi oli erinomainen kokemus molemmille.

Lue lisää artikkelista: Virtuaaliluonto antaa virtaa ja tuo elämyksiä toimistoon

Virtuaaliluonto antaa virtaa ja tuo elämyksiä toimistoon

Teknologia |

Metsän äänet, värit ja valo lisäävät tutkitusti hyvinvointia, mutta kaupunkioloissa luontoa ei ole aina helppoa tuoda osaksi omaa arkea. Entä jos metsä voisikin tulla sinun työpisteellesi?

Lue lisää artikkelista: Viisi vinkkiä etätyöhön Senaatin ammattilaisilta

Viisi vinkkiä etätyöhön Senaatin ammattilaisilta

Työympäristö ja työnteon tavat |

Erilaisten työtehtävien parissa työskentelevät Senaattilaiset jakavat vinkkejä, joiden avulla nykyaikaiseen mobiilityöhön tottumattomatkin saavat työt rullaamaan työpaikan ulkopuolella.

Lue lisää artikkelista: Suomen puolustushankinnat suunnitellaan monitilaympäristössä Sisäkuva puolustusvoimien Tampereen järjestelmäkeskuksesta.

Suomen puolustushankinnat suunnitellaan monitilaympäristössä

Turvallisuus |

Järjestelmäkeskuksen asiantuntijat ovat Puolustusvoimien liikkuvinta henkilöstöä. Tampereella heitä odottaa nyt moderni kotitukikohta, josta löytyy sopiva tila niin kollegojen tapaamiseen kuin arkaluontoisten töiden hoitamiseenkin.