Siirry sisältöön

Helposti ja hallitusti uusiin tiloihin Senaatin Muuton tuen kanssa

Nettiyhteydet pelittävät, kalusteet ovat paikoillaan ja henkaritkin ojennuksessa! Jos muutto valmiiksi kalustettuun ja täydellisesti varustettuun monitilaympäristöön houkuttaa, avuksi kannattaa ottaa Senaatti-kiinteistöjen Muuton tuki.

Aivojen akrobatiaa

Uusiin toimitiloihin muuttamiseen liittyy lukematon määrä muistettavaa – tai tarkemmin ottaen reilu 300 asiaa. Niin monta eri tehtävää Senaatin Muuton tuki nimittäin käy läpi muuttoon valmistautuvan asiakkaansa kanssa. Käytännön asioihin keskittyvän muistilistan läpikäymisen lisäksi Muuton tuen palveluihin kuuluvat muuttoon liittyvien tehtävien aikataulutus, vastuista sopiminen ja konsultointi.

Kokonaisuuden hallinta

”Opastamme ja neuvomme asiakasta hankinnoissa – olivat ne sitten työpöytiä, taidetta tai henkareita. Aikataulutamme muuton ja käyttöönoton vaiheet: kuljetukset ja kalusteiden toimitusajat. Käymme läpi myös vastuut: mitkä asiat asiakas hoitaa itse ja mitkä kuuluvat Senaatille tai mahdolliselle kolmannelle osapuolelle. Listaamme yhdessä asiakkaan kanssa myös, kuka hoitaa vanhojen tilojen lukuisat sopimukset ja niiden irtisanomisen”, käyttöönoton asiantuntija Jari Toljander konkretisoi.

Asiakas keskittyy ydintoimintaansa

Muuton tuki voi sopimuksesta hoitaa koko muuton avaimet käteen -periaatteella. ”Karrikoidusti voi sanoa, että jos Senaatti lisäksi hoitaa myös uusien tilojen kalustamisen ja varustamisen, asiakkaan ei tarvitsee kuin tietää milloin tilat heille luovutetaan ja mikä muuttopäivä on. Tilat ovat tuolloin valmiina ja asiakas voi keskittyä ydintoimintaansa muuttoprojektista selviämisen sijaan”, tilaratkaisuryhmän projektipäällikkö Raoul Lindberg kertoo.

Autamme sitouttamaan

Muuton tuen lisäksi Senaatti tarjoaa apua työympäristömuutoksessa myös henkilöstön valmennukseen. Muutosjohtamisen asiantuntijat luovat yhdessä asiakkaan kanssa tulevaisuuden työympäristön, jossa työnteon tapojen kehittämistä jatketaan myös muuton jälkeen. “Muutosjohtamiseen satsaaminen ja henkilöstön osallistaminen helpottavat asiakkaan muuttoa monitilaympäristöön”, muutosjohtamisen erityisasiantuntija Santeri Paakko sanoo.

Katso tästä Muuton tuki -video

Anna palautetta