Siirry sisältöön
Pasilan Hupi Pasilan Hupi

Pasilan Hupi

Hupi on nykyaikaisia työtapoja tukeva kohtaamisympäristö, joka on tarkoitettu kaikille valtionhallinnon työntekijöille.

Pasilan virastokeskuksen Hupi suljetaan 15.10.2023 ja Työ 2.0 Lab avautuu vanhan Hupin tiloissa 1.11.2023.

Lue lisää muuttotiedotteesta

Mikä on Hupi?

Hupi auttaa eri virastojen asiantuntijoita verkostoitumaan keskenään sekä kumppaniensa ja asiakkaiden kanssa. Tapaamiset monimuotoisessa, innostavassa ympäristössä synnyttävät tuottavaa yhteistyötä, uudenlaisia toimintatapoja ja yhteisiä työn tekemisen malleja.

Hupin käyttäminen on maksutonta virastoille. Senaatti-kiinteistöt haluaa näin edesauttaa uuden joustavan työympäristön tutuksi tulemista sekä edistää uutta työympäristöajattelua ja valtionhallinnon toimijoiden välistä yhteistyötä. Hupi toimii myös virastojen joustavana tilaresurssina. Säästöjä kertyy, kun omiin tiloihin ei tarvitse varata työtiloja muualta satunnaisesti saapuville työntekijöille.

Pasilan Hupi Pasilan Hupi

Tietoa Pasilan Hupista

• Avoinna ma-pe klo 7.30–17.00
• Noin 50 monimuotoista paikkaa kohtaamisten ja työnteon eri tarpeisiin
• WI-FI-verkkoyhteydet 1. kerroksen infosta
• Siivous

Pasilan Hupin käyttöehdot

Miten saavun Pasilan Hupiin?

Hupi sijaitsee Pasilan virastokeskuksen kokouskeskuksen yhteydessä osoitteessa Ratapihantie 7.

Hupin tiloja ei voi varata etukäteen. Saavu vain paikalle ja ilmoittaudu Pasilan virastokeskuksen 1. kerroksen infossa, josta saat vierailijakortin. Vierailijakortilla pääset kulkemaan itsenäisesti Hupi-tilaan vierailun ajan. Varauduthan myös esittämään oman virastosi henkilökortin.

Paikalle pääsee kätevästi julkisilla liikennevälineillä. Omalla autolla tulijat voivat käyttää Itä-Pasilan Pysäköinti Oy:n pysäköintihallia (maksullinen). Polkupyörille on tarjolla katoksellinen tila, jossa pyörän saa runkolukittua.

Pasilan Hupin rekisteriseloste

Muita Coworking-tilojamme Helsingissä

Sesam, Lintulahdenkatu 4 A

Helsingin Sesam sijaitsee Senaatin toimipisteessämme, Sörnäisten rannassa, osoitteessa Lintulahdenkuja 4 A. Sesam on valtion työntekijöille avoin monitilatoimisto, joka avaa ovet monenlaiseen työskentelyyn.

Työ 2.0 Lab

Työ 2.0 Lab tarjoaa kohtaamispaikan ilmiölähtöiselle, hallinnonala- ja sektorirajat ylittävälle valmistelulle sekä yhdessä oppimiselle. Työ 2.0 Lab sijaitsee Helsingin keskustassa, osoitteessa Yliopistonkatu 5, 3. krs.
Anna palautetta