Siirry sisältöön

Katso video: Näin varuskuntia uudistetaan

Käyttöjoustavat tilat ja uusi tekniikka vapauttavat lisää aikaa armeijan ydintoiminnoille, opiskelulle ja liikunnalle. Kun varusmiespalveluksessa viihdytään, myös maanpuolustustahto pysyy korkeana.

Lisää inspiraatiota

Lue lisää artikkelista: Miten suuri on rakennuksen hiilijalanjälki?

Miten suuri on rakennuksen hiilijalanjälki?

Yhteiskuntavastuu |

Senaatti pilotoi vuonna 2019 kolmessa kohteessa hiilijalanjäljen laskentaa. Hiilijalanjälki kuvaa suunniteltavasta rakennuksesta aiheutuvaa ilmastovaikutusta eli muodostuvia hiilidioksidipäästöjä koko rakennuksen elinkaaren aikana. Ensimmäisten arviointien tarkoituksena on ollut ensi sijassa tuottaa tietoa siitä, minkälaisissa arvoissa uudisrakennusten hiilijalanjälki vaihtelee ja mitkä seikat sen muodostumiseen vaikuttavat. Kun tietoa karttuu, voidaan tunnistaa, mistä suurimmat vaikutukset…

Lue lisää artikkelista: Palveluiden keskiössä 70 000 valtionhallinnon työntekijää Erika Stude.

Palveluiden keskiössä 70 000 valtionhallinnon työntekijää

Yhteiskuntavastuu |

Senaatissa asiakastyytyväisyyttä kehitetään koko ajan, ja palautetta voi antaa yksinkertaisimmillaan nappia painamalla. Vaivattomat ja näppärät digitaaliset palautekanavat helpottavat asiakkaan arkea ja tekevät reagoinnista nopeaa.

Lue lisää artikkelista: Kisälliohjelman mestari ja harjoittelija ovat dynaaminen tiimi

Kisälliohjelman mestari ja harjoittelija ovat dynaaminen tiimi

Minun työpäiväni |

Kiinteistöpäällikkö on kuin laivan kapteeni, joka varmistaa arjen sujumisen joka kannella. Senaatin oppiohjelmassa mestarit kouluttivat kisällejä ruoriin. Samuli Nyyssönen ja Kai Pekkarinen kertovat, miksi vuosi oli erinomainen kokemus molemmille.

Lue lisää artikkelista: Virtuaaliluonto antaa virtaa ja tuo elämyksiä toimistoon

Virtuaaliluonto antaa virtaa ja tuo elämyksiä toimistoon

Teknologia |

Metsän äänet, värit ja valo lisäävät tutkitusti hyvinvointia, mutta kaupunkioloissa luontoa ei ole aina helppoa tuoda osaksi omaa arkea. Entä jos metsä voisikin tulla sinun työpisteellesi?