Siirry sisältöön
SENAATTI 20181102 Aleksanterinteatteri, Helsinki

Myytävät kohteet

Tältä sivulta löydät myynnissä olevat kohteemme.

Senaatti-kiinteistöt kehittää valtion kiinteistöstrategian mukaisesti valtion käytöstä poistunutta kiinteistövarallisuutta siten, että se olisi myytävissä kiinteistömarkkinoille. Myytävien kiinteistöjen joukosta löytyy niin arvorakennuksia, kiinteistökehityskohteita kuin pienempiäkin kiinteistöjä.

Lue lisää valtion kiinteistökaupasta

Kiinteistökehitys

Kehitämme ja kaavoitamme valtion omistamia maa-alueita ja kiinteistöjä myyntäväksi. Senaatti-kiinteistöillä on vireillä useita isoja kaavahankkeita eri puolilla maata. Suurin hanke tällä hetkellä on Keski-Pasila, jonne suunnitellaan rakennusoikeutta 500 000 kerrosneliömetriä. Senaatti-kiinteistöt, Helsingin kaupunki ja Liikennevirasto kehittävät aluetta yhteistyössä.

Tutustu lisää kiinteistökehitysprojekteihin

Ajankohtaista

01.07.2020

Koe kyläkaupunki asuntomessuilla – Rykmentinpuiston 7 faktaa

Tuusulan Rykmentinpuistossa käy tänä kesänä kova kuhina, sillä alueella järjestetään asuntomessut. Hyrylän entinen varuskunta-alue kehittyy hyvää vauhtia asumisen mullistavaksi Rykmentinpuiston kyläkaupungiksi, jossa monet palvelut ovat jo valmiina.

Lue lisää Tuusulan Rykmentinpuistosta
17.06.2020

Nyt suunnitellaan yhteisöllisiä kaupunkeja

Vuosi 2020 vie kiinteistöjen kehitystä vauhdilla eteenpäin, kun Senaatti kehittää valtion käytöstä poistuneille kiinteistöille määrätietoisesti uutta elämää. Asema-alueiden hankkeet edistyvät aimo harppauksin, ja Pasilan pilvenpiirtäjiin on haettu asiantuntemusta aina Singaporea myöten.

Lue koko artikkeli

Myynnin uutiset

Viimeisimmät tiedotteet