Siirry sisältöön

Senaatti-areena

Senaatti-areena on asiantuntijafoorumi, jossa kehitetään tulevaisuuden työympäristöjä ja työnteon tapoja.

Järjestämme tilaisuuksia, joissa päättäjät ja asiantuntijat tapaavat toisiaan tuoreen tiedon, oivaltavien esimerkkien ja avoimen keskustelun äärellä. Voit myös seurata tapahtumia suorana lähetyksenä tai tallenteina tällä sivustolla.

Sirpa Paatero
Senaatti-areena 22.9.2022

Toimitilastrategian toimeenpanosuunnitelmat

Syyskuun johdon Senaatti-areenassa keskustelemme toimitilastrategian toimeenpanosuunnitelmista. Kuulemme ajankohtaisen katsauksen valtion yhteisistä työympäristöistä sekä palvelupisteverkoston muodostumisesta ja rooleista. Tilaisuus on kutsuvieraille ja järjestetään torstaina 22.9.2022. klo 9-12:30. Tilaisuutta on mahdollisuus seurata myös streamin välityksellä tällä sivustolla.

Senaatti-areena yleisöä Musiikkitalossa.

Visio työstä Suomelle

Vuoden 2021 Senaatti-areena järjestettiin valtiovarainministeriön kanssa 14.9. täysin virtuaalisena. Senaatti-areenan teemoina olivat muun muassa hybridityön johtaminen, valtion toimitilastrategia, siirtyminen yhteisiin työympäristöihin sekä se, millainen on hyvä koronan jälkeinen työympäristö.

Teemojen kautta tilaisuudessa syntyi visio siitä, mihin Suomen toimitilauudistukset, muuttuva työ ja koronan jälkeiset työympäristöt ovat matkalla. Lisäksi perehdyttiin siihen, mitä tarkoittaa siirtyminen kohti yhteisiä työympäristöjä.

Aino Jalonen, Kirsi Karlamaa, Arjo Kaarre ja Juha Sarkio.

Katso tallenne: Senaatti-areena 2021

Anna palautetta