Siirry sisältöön

Senaatin Sesam Helsingissä

Senaatin Helsingin Sesam sijaitsee toimipisteessämme, Sörnäisten rannassa, osoitteessa Lintulahdenkuja 4 A.

Tarjoamme maksutta langattoman netin, kupposen kuumaa, lukittavan lokeron, sekä tilat monenlaiseen työskentelyyn. Tietoturvan vuoksi emme kuitenkaan voi tarjota tulostuspalveluita.

Tervetuloa työskentelemään monitilatoimistoon muiden valtionhallinnon työntekijöiden kanssa.

#senaattisesam

Ilmoittaudu Helsingin Sesamiin

Miten saavun Helsingin Sesamiin?

Tervetuloa turvallisesti Sesamiin
Tulethan vain terveenä paikalle ja huolehdit edelleen hyvästä käsihygieniasta.

Sesam sijaitsee osoitteessa Lintulahdenkuja 4 A. Meille pääsee kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla, varattuja autopaikkoja ei ole. Polkupyörille on katos sisäpihalla ja kaupunkipyöräparkki sijaitsee Lintulahdenkujan ja Lintulahdenkadun kulmassa.

Ilmoittaudu saapuessasi 1. kerroksen aulan tiskille, josta saat Sesam-vierailijakortin ja kulkuavaimen. Varaudu esittämään henkilöllisyystodistus ja organisaatiosi henkilökortti.

Voit 5. kerroksen Sesam-aulan näytöltä nähdä vapaiden työpisteiden sijainnin pohjakartalla.

Sesam on avoinna arkisin klo 8.00 – 18.00. Viereisestä talosta, Lintulahdenkuja 2, löytyy ravintola. Ravintola on auki klo 11 – 13, jolloin siellä saa myös lounasta. Ympäristössä on myös paljon muita ruokapaikkoja.

Tutustu Sesamiin videolla

Sesam Väläys

Väläys

Väläys on Helsingin Sesamissa sijaitseva tiimityötila, joka inspiroi ideoimaan ja kehittämään uutta. Valtionhallinnon työntekijätiimit voivat varata tilan kolmeksi tunniksi kerrallaan. Väläys on ideatila, jossa mieli päästetään valloilleen ja tutustutaan erilaisiin työnteon tapoihin!

Huomioithan että palvelu on vain valtion työntekijöille, eikä esimerkiksi ulkopuolinen konsultti voi tulla fasilitoimaan ideointia. Tilaan ei voi varata tarjoiluja, mutta Café Sesamin kahviautomaatit ovat käytössänne.'

Sesamin kahta muuta neuvotteluhuonetta Vankkaa ja Vipinää ei voi varata ennalta, mutta tilat ovat käytettävissä, mikäli niissä ei ole tilavarausta.

Lue lisää Väläyksestä
Cafe Sesam

Anna palautetta Sesamista

Mitä mieltä olit Sesamista? Kerro mitä voisimme tehdä toisin, jotta työskentely Sesamissa olisi entistä mukavampaa. Laita myös viestiä, jos haluat tulla tutustumaan paikan päälle ja kuulla lisää.

Anna palautetta tästä
Anna palautetta