Gå till innehållet

Sesam Helsingfors, Fågelviksgränden 4 A

Välkommen att arbeta i det aktivitetsbaserade kontoret tillsammans med andra inom statsförvaltningen.

Anmäl dig till Sesam Helsingfors

Vad är Sesam coworking-lokal?

Senatfastigheters Sesam Helsingfors finns på vårt verksamhetsställe vid Sörnäs strand, adressen Fågelviksgränden 4 A. Sesam är ett aktivitetsbaserat kontor som är öppet för anställda inom statsförvaltningen och som ger faciliteter för arbete av många slag. I Sesam Helsingfors finns också Väläys som är ett rum teamarbete och som ska bokas.

Här finns ett avgiftsfritt trådlöst nät, kaffe, låsbara skåp och rum för olika typer av arbete. Med hänvisning till informationssäkerheten tillhandahåller vi inte utskriftstjänster.

Hur kommer jag till Sesam Helsingfors?

Sesam finns vid Fågelviksgränden 4 A. Hit kommer du lätt med kollektivtrafik, vi har inga reserverade bilplatser. Det finns en takförsedd cykelparkeringsplats på innergården och stadscyklar finns i hörnet av Fågelviksgränden och Fågelviksgatan.

Sesam är öppet vardagar kl. 8.00-18.00.

Hur ska jag göra?

Anmäl dig vid disken på 1:a våningen när du anländer. Där du får ett Sesam-besökarkort och en passerbricka. Var redo att visa upp ID och din organisations personkort. Via Sesams infoskärm på 5:e våningen kan du se var de lediga arbetsställena finns på bottenplanen.

I huset intill, Fågelviksgränden 2, finns en restaurang. Restaurangen är öppen kl. 11–13. I närheten finns också många andra matställen.

Så här brukar vi göra i Sesam

Cafe Sesam

Ge respons om Sesam

Vad tyckte du om Sesam? Berätta vad vi kan göra annorlunda för att göra det bekvämare att arbeta i Sesam. Skicka också ett meddelande om du vill bekanta dig med platsen och få mer info.

Ge respons här

Våra andra Coworking-lokaler i Helsingfors

Hupi i Böle

Hupi bjuder på en arbetsmiljö som stöder moderna arbetsmetoder. Hupi är avsedd för alla anställda inom statsförvaltningen och finns i Böle ämbetshus mötescentrum på adressen Bangårdsvägen 7.

Työ 2.0 Lab

Työ 2.0 Lab erbjuder en mötesplats för fenomenbaserade förberedelser som överskrider förvaltningsområdes- och sektorsgränserna samt för gemensamt lärande. Työ 2.0 Lab finns i Helsingfors centrum, på adressen Universitetsgatan 5, 3 vån.
Ge feedback