Siirry sisältöön
turvallisuus, kamera kamera toimitilan aulassa

Työympäristön turvallisuuspalvelut

Autamme valtionhallinnon organisaatioita optimoimaan työympäristön turvallisuuden oikealle tasolle.

Turvallisuuspalvelut osana täyden palvelun työympäristöä

Valtionhallinnossa halutaan yhä useammin hankkia turvallisuusjärjestelmät ja -palvelut osana täyden palvelun työympäristöä. Olemme vahvistaneet palveluvalikoimaamme, jotta voimme nyt tarjota myös turvallisuuspalvelut osana työympäristöä.

Kartoitamme ja analysoimme työympäristön turvallisuutta, kehitämme ja optimoimme turvallisuustasoa sekä kehitämme turvallisuusosaamista esimerkiksi kouluttamalla. Tuotamme turvallisuuspalveluita laitteiden ja järjestelmien hankinnasta, toteutuksesta ja ylläpidosta aina operatiivisiin ja pääkäyttöpalveluihin.

Valtionhallinnon organisaatiot hyötyvät palveluissamme työympäristöturvallisuuden asiantuntemuksesta, helposta ostamisesta ja kustannustehokkuudesta.

Pia Leivo, turvallisuuspalvelukeskuksen päällikkö

Turvallisuuspalvelukeskus valvoo 24/7/365

Senaatin turvallisuuspalvelukeskus on valtiohallinnon tilaturvallisuuden keskitetty toimija, jonka vastuulla on turvallinen työympäristö, toimitilojen turvallisuuden valvonta ja hallinnointi vuorokauden ympäri.

Turvallisuuspalvelukeskus valvoo valtion toimitiloja 24/7/365. Palveluvalikoimassamme on turvallisuustekniikan pää- ja etäkäyttöpalvelut, lupapalvelut ja hälytyskeskuspalvelut. Toimintamme kulmakivenä on kustannustehokkuus ja asiakkaan turvallisuustason parantaminen sekä laadukas asiakaspalvelu ja raportointi.

Lisätietoja saat alueen turvallisuuspalvelupäälliköltä, joiden yhteystietoja voit tiedustella vaihteestamme, p. 0205 8111.

turvallisuuspalvelukeskus@senaatti.fi / 029 483 3020

Turvallisuuspalvelukeskuksen raportointijärjestelmä Vakki on tarkoitettu Senaatin pääkäyttö- ja hälytysvalvontapalveluiden asiakkaille. Järjestelmästä voit tarkastella omaan asiakkuuteesi liittyviä vartijakutsu- ja pääkäyttöraportteja. Raportointijärjestelmän henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana toimitetaan automaattisesti niille asiakkaille, joiden raportointi on palvelun piirissä.

Vakki-raportointijärjestelmään: https://vakki.senaattila.fi

Raportointijärjestelmän salasanan vaihto: https://vakki.senaattila.fi/password

Turvallisuuspalvelukeskuksen palveluita koskevat palautteet

Anna palautetta