Siirry sisältöön
Pasilan Hupi Pasilan Hupi

HUPI - Joustava palvelu ja työympäristö

Hupi on nykyaikaisia työtapoja tukeva kohtaamisympäristö, joka on tarkoitettu kaikille valtionhallinnon työntekijöille.

Tee tapaamisista hedelmällisempiä

Hupi auttaa eri virastojen asiantuntijoita verkostoitumaan keskenään sekä kumppaniensa ja asiakkaiden kanssa. Tapaamiset monimuotoisessa, innostavassa ympäristössä synnyttävät tuottavaa yhteistyötä, uudenlaisia toimintatapoja ja yhteisiä työn tekemisen malleja.

Maksutonta Hupia

Hupin käyttäminen on maksutonta virastoille. Senaatti-kiinteistöt haluaa näin edesauttaa uuden joustavan työympäristön tutuksi tulemista sekä edistää uutta työympäristöajattelua ja valtionhallinnon toimijoiden välistä yhteistyötä. Hupi toimii myös virastojen joustavana tilaresurssina. Säästöjä kertyy, kun omiin tiloihin ei tarvitse varata työtiloja muualta satunnaisesti saapuville työntekijöille.

Hupin tiloja ei voi varata etukäteen. Saavu vain paikalle ja ilmoittaudu Pasilan virastokeskuksen 1. kerroksen infossa, josta saat vierailijakortin. Turussa ilmoittaudu aulan vastaanottoon. Varauduthan myös esittämään oman virastosi henkilökortin.

Pasilan Hupi

Pasilan virastokeskuksen kokouskeskuksen yhteydessä osoitteessa Ratapihantie 7, B-rappu, 2. krs.

Paikalle pääsee kätevästi julkisilla liikennevälineillä. Omalla autolla tulijat voivat käyttää Itä-Pasilan Pysäköinti Oy:n pysäköintihallia (maksullinen). Polkupyörille on tarjolla katoksellinen tila, jossa pyörän saa runkolukittua.

Hupi-tila on jälleen auki!

Aukioloajat
Ma-pe klo 7.30–17.00.
Saat vierailijakortin 1. kerroksen infosta. Vierailijakortilla pääset kulkemaan itsenäisesti Hupi-tilaan vierailun ajan.

• tilat, noin 50 monimuotoista paikkaa kohtaamisten ja työnteon eri tarpeisiin
• WI-FI-verkkoyhteydet 1. kerroksen infosta
• siivous

Katso Pasilan Hupin 3D-esittely
Pasilan Hupin käyttöehdot

Turun Hupi

Turun Virastotalon asiakaspalvelutilojen yhteydessä osoitteessa Itsenäisyydenaukio 2, 1. krs.

Pääset Hupiin keskustan liikenneyhteyksillä, maksullisia parkkipaikkoja on sisäänkäynnin edessä. Pyörätelineet sijaitsevat teatterin puoleisella sivustalla Itsenäisyydenaukio 2 / rakennuksen sisäpihalla.

Turun Hupi-tila on jälleen avattu.

Aukioloajat
Ma-pe klo 8.00-16.00.
Ilmoittaudu aulapalveluun.

• tilat, noin 10 monimuotoista paikkaa kohtaamisten ja työnteon eri tarpeisiin; hiljainen tila, vetäytymistila ja vuorovaikutustila
• WI-FI-verkkoyhteydet
• 2. kerroksessa kahvio ja ravintola
• siivous

Katso Turun Hupin 3D-esittely
Turun Hupin käyttöehdot
Anna palautetta