Siirry sisältöön

Valtion coworking tilat

Tarjoamme valtion työntekijöille coworking tiloja organisaatiorajat ylittävälle yhteistyölle. Tervetuloa työskentelemään Senaatin Helsingin ja Kuopion toimipisteiden Sesam-tiloihin senaattilaisten ja muiden valtion työntekijöiden kanssa. Tai kokeile Työ 2.0 Labia Helsingin keskustassa ideointiin muiden valtion virkamiesten kanssa. Hupissa, Pasilan tai Turun virastotalossa, voit pistäytyä vaikka etätyötä tekemässä. Tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää kohteesta Sesam

Senaatin Sesam on valtion työntekijöille avoin monitilatoimisto, joka avaa ovet yhteistyölle yli organisaatiorajojen. Tervetuloa työskentelemään senaattilaisten ja muiden valtionhallinnon työntekijöiden kanssa joko Helsingin tai Kuopion toimipisteisiimme.

Lue lisää kohteesta Työ 2.0 Lab

Työ 2.0 Lab on valtion työntekijöiden moderni yhteiskehittelytila, etätyöpiste ja tapahtumatila Helsingin keskustassa. Ammattitaitoiset hostit ja fasilitoijat auttavat omaksumaan uusia työskentelytapoja ja hyödyntämään Labin tarjoamia tiloja tehokkaasti.

Lue lisää kohteesta Hupi

Hupi on valtion työntekijöiden kohtaamisympäristö, jota ei tarvitse varata etukäteen. Saavu vain paikalle ja ilmoittaudu Hupin vastaanottoon. Hupi-tilat löydät Pasilan virastokeskuksesta Helsingissä sekä Turun virastotalosta.
Anna palautetta