Tule osaksi Senaatin innostavaa työyhteisöä

Rekrytoimme jatkuvasti parhaita osaajia joukkoomme. Mikäli avoimista työpaikoista ei juuri nyt löydy etsimääsi, sinun kannattaa jättää avoin hakemus.

Haemme nyt

Asiakaskokemuksen erityisasiantuntija Helsinki

Haemme joukkoomme innostunutta asiakaskokemuksen johtamisen osaajaa. Vastaat Senaatin strategisen asiakaskokemusohjelman suunnittelusta, koordinoinnista sekä toteuttamisesta yhteistyössä esimiesten ja muun organisaation kanssa. Tuotat faktaan pohjautuvaa tietoa, toimenpidesuosituksia ja työkaluja Senaatin asiakkaiden asiakaskokemuksen, asiakkuuksien hoitomallien ja asiakaskannattavuuden kehittämiseksi. Lue lisää

Tilaratkaisujen asiantuntija Helsinki

Haemme tilaratkaisujen asiantuntijaa vahvistamaan asiakkuustiimiämme Toimistot-toimialalla. Tehtävänäsi on toimia tilaratkaisujen asiantuntijana erityisesti poliisihallinnon projekteissa sekä osallistua poliisitalokonseptin ylläpitämiseen ja päivittämiseen. Lue lisää

Valintaprosessimme

Ilmoitamme avoimet työpaikat kotisivuillamme, sähköisissä hakukanavissa tai lehdissä.

Valintaprosessimme kattaa hakemusten vastaanottamisen jälkeen videohaastattelut, kasvokkain tapahtuvat haastattelut ja soveltuvuusarvioinnit, joista hakija saa itselleen palautteen. Jokaiselle hakuprosessissa mukana olevalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimitse. Teemme hakijan suostumuksella turvaselvityksen ennen työsuhteen alkua. Olemme savuton työpaikka.

Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Vastuullinen kesäduuni -kampanja

Rekrytoinnin tietosuojaseloste PDF

Meillä tyypillisiä tehtäviä

Senaatin työntekijänä, senaattilaisena, pääset osaksi sitoutunutta ja innostunutta työyhteisöä.

Meillä tyypillisiä tehtäviä ovat
•asiakassuhteiden ylläpitäminen ja kehittäminen
•työympäristökonseptien kehittäminen ja muutosjohtamisen konsultointi
•rakennushankkeiden suunnittelu ja läpivienti
•kiinteistöjen hallinta
•kiinteistöjen osto ja vuokraus
•kiinteistökehitys ja myynti.

Lisäksi meillä on erilaisia asiantuntijatehtäviä liiketoimintaa tukevissa yksiköissä, kuten taloudessa, henkilöstöhallinnossa, markkinoinnissa ja viestinnässä sekä strategia-, kehittäminen- ja tiedonhallinta -yksikössä.

Tutustu asiantuntijoihimme

Senaatti työnantajana

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Panostamme johdonmukaisesti henkilöstömme ammattitaidon ja osaamisen kehittämiseen.

Lue lisää