Siirry sisältöön

Tule osaksi Senaatin innostavaa työyhteisöä

Rekrytoimme jatkuvasti parhaita osaajia joukkoomme. Mikäli avoimista työpaikoista ei juuri nyt löydy etsimääsi, sinun kannattaa jättää avoin hakemus.

Haemme nyt

Kesätyöpaikat 2020

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä kesän ajan? Lue lisää tehtävistä ja hae viimeistään 16.2.2020.

Asiantuntija Helsinki

Tehtävänäsi on Puolustus- ja turvallisuustoimialan osalta osallistua kiinteistöjen salkutukseen (sopimukset, kiinteistökehitys ja omaisuudenhallinta), vuokrasopimusten muutostilanteiden käsittely, myytävien kohteiden yksilöinti ja myynnin edistäminen ja tilakustannussäästöjen koordinointi ja sidosryhmätoiminta eri sisäisten yksiköiden ja alueiden henkilöiden ja ulkoisten asiakkaiden kanssa.

Kiinteistöassistentti Kuopio

Tehtävänäsi on osto- ja myyntilaskujen käsittely, asiakirjojen vienti asiakirjahallintaohjelmaan, sopimusten valmistelu ja sopimustietojen kirjaaminen sopimushallintaohjelmaan sekä vuokraukseen ja/tai toimitilapalveluihin liittyvät avustavat tehtävät.

Projektipäällikkö Helsinki

Tehtävänäsi on mm. toimia toimitilavuokrauksen projektipäällikkönä monipuolisissa tilaratkaisu- ja vuokrausprojekteissa.

Valintaprosessimme

Ilmoitamme avoimet työpaikat kotisivuillamme, sähköisissä hakukanavissa tai lehdissä.

Valintaprosessimme kattaa hakemusten vastaanottamisen jälkeen videohaastattelut, kasvokkain tapahtuvat haastattelut ja soveltuvuusarvioinnit, joista hakija saa itselleen palautteen. Jokaiselle hakuprosessissa mukana olevalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimitse. Teemme hakijan suostumuksella turvaselvityksen ennen työsuhteen alkua. Olemme savuton työpaikka.

Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Vastuullinen kesäduuni -kampanja

Rekrytoinnin tietosuojaseloste PDF

Meillä tyypillisiä tehtäviä

Senaatin työntekijänä, senaattilaisena, pääset osaksi sitoutunutta ja innostunutta työyhteisöä.

Meillä tyypillisiä tehtäviä ovat
•asiakassuhteiden ylläpitäminen ja kehittäminen
•työympäristökonseptien kehittäminen ja muutosjohtamisen konsultointi
•rakennushankkeiden suunnittelu ja läpivienti
•kiinteistöjen hallinta
•kiinteistöjen osto ja vuokraus
•kiinteistökehitys ja myynti.

Lisäksi meillä on erilaisia asiantuntijatehtäviä liiketoimintaa tukevissa yksiköissä, kuten taloudessa, henkilöstöhallinnossa, markkinoinnissa ja viestinnässä sekä strategia-, kehittäminen- ja tiedonhallinta -yksikössä.

Tutustu asiantuntijoihimme

Senaatti työnantajana

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Panostamme johdonmukaisesti henkilöstömme ammattitaidon ja osaamisen kehittämiseen.

Lue lisää