Siirry sisältöön

Asiakaspäällikkö Matias Koponen

Lunastamme asiakkaidemme luottamuksen toteuttamalla heille viihtyisiä, terveellisiä ja turvallisia toimitilaratkaisuja.

Toimistot-toimiala on asiakkaan ääni Senaatin sisällä, luonnehtii asiakaspäällikkö Matias Koponen. Hän on ollut mukana muun muassa Valtorin valtakunnallisen toimipaikkaverkoston rakentamisessa alusta alkaen ja kuuluu yhteiskuntavastuun ohjausryhmäämme.

”Toimistot-toimialalla yhteiskuntavastuu näkyy ja toteutuu monessa. Itselläni luottamus-, vastuullisuus- ja yhteistyökysymykset ovat jatkuvasti esillä, sillä olen tekemisissä asiakkaidemme kanssa joka päivä.

Lunastamme asiakkaidemme luottamuksen toteuttamalla heille viihtyisiä, terveellisiä ja turvallisia toimitilaratkaisuja. Tilat toimivat käytössä ja sisäilma on hyvää. Tilaratkaisuissa pohdimme myös ympäristöasioita ja taloudellisuutta.

Ympäristövastuuta kannamme myös jättämällä turhat matkat pois. Jos aloitan yhteistyön asiakkaan kanssa vaikkapa Kuopiossa, en mene sinne heti paikan päälle, vaan hoidan alkuselvittelyt puhelimella, sähköpostilla, Skypellä tai videopalaverilla asiakkaan ja oman alueorganisaatiomme kanssa. Kun suunnitelmat etenevät riittävän pitkälle, voimme mennä paikan päälle katsomaan mahdollista toimitilaa. Täällä Helsingin alueella liikkuessamme pyrimme käyttämään julkista liikennettä aina kuin mahdollista. Suosimme myös kimppakyytejä.

Eettisesti kestävä toimintaa meidän ei tarvitse erikseen miettiä, sillä se on minulle ja kollegoilleni sisäsyntyistä – asia, joka elää arjessa.

Olemme edelläkävijöitä, mutta laakereilla emme voi levätä. Vain muutos on pysyvää. Virastoja yhdistyy, niissä tapahtuu niin pieniä kuin isojakin asioita. Meidän vastuullamme on varmistaa, että tarjoamamme palvelut toteutuvat sovitussa aikataulussa ja sellaisena kuin ne on luvattu.

Kestävä rakentaminen tarkoittaa paitsi vastuullista rakentamista myös sitä, että huolehdimme hyvin lähes 9 300 rakennuksestamme. Toimitilojen järkevöittämisen avulla meidän on tarkoitus saada sadan miljoonan euron vuosisäästöt valtiolle kahdeksassa vuodessa. Uskon, että tuo säästö syntyy nopeammin.”