Siirry sisältöön

Uudet työympäristöratkaisut

Luomme uusia työympäristöratkaisuja asiakkaillemme ja mahdollisuuksia uudenlaisille työnteon tavoille. Vuoden aikana oli käynnissä yli 100 tilaratkaisuprojektia. Niiden myötä säästötavoitteet etenivät suunniteltua nopeammin.

Työympäristöjen kehittäminen

Taloudelliset tulokset

  • Kiinteistöjen myynnit mahdollistavat 135 MEUR tuloutuksen valtiolle.
  • Uusilla työympäristöratkaisuilla 21 MEUR säästöt valtion toimitilakustannuksiin.

Kiinteistöjen myynneissä huippuvuosi

  • 123 kiinteistökauppaa
  • 172 MEUR

Panostukset hyviin sisäolosuhteisiin

Panostimme ennakoivaan toimintaan kiinteistöjen sisäolosuhteiden parantamisessa ja loimme uudenlaiseen toimintamallin, jossa kiinteistöt katsastetaan kuin autot. Katsastimme lähes 100 kiinteistöä.

Lue lisää

Henkilöstö

Saavutimme erinomaiset tulokset vuoden 2017 henkilöstötutkimuksessa, minkä perusteella olemme tänäkin vuonna yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Tunnustuksen jakaa vuosittain Corporate Spirit Oy.

Lue lisää

Palkittua turvallisuutta

Senaatin turvallisuuspäällikkö Tuomas Lehmusmetsä valittiin vuoden 2017 turvallisuuspäälliköksi Finnish Security Awards 2017-palkintotilaisuudessa. Hän on ansiokkaasti nostanut turvallisuuden kiinteäksi osaksi Senaatin vuokraus- ylläpito ja toimitilapalvelutoimintaa.

Lue lisää

Luontoselvitykset

Voitimme yritysten biodiversiteettipalkinnon ennakkoluulottomalla ja uraauurtavalla mallilla luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseksi. Teetimme vuoden aikana 27 luontoselvitystä, joita hyödynnetään rakentamisessa, ylläpidossa ja myynneissä.

Lue lisää