Gå till innehållet
Pasilan Hupi Pasilan Hupi

Hupi i Böle

Hupi bjuder på en arbetsmiljö som stöder moderna arbetsmetoder. Hupi är avsedd för alla anställda inom statsförvaltningen.

Se Hupi i Böle som 3D-presentation

Vad är Hupi?

Hupi hjälper experter vid olika ämbetsverk att bilda nätverk sinsemellan samt med sina partner och kunder. Möten i en mångsidig, inspirerande miljö skapar produktivt samarbete, nya verksamhetssätt och gemensamma arbetsmodeller.

Att använda Hupi är avgiftsfritt för ämbetsverken. Senatfastigheter vill på detta sätt främja kännedomen om den nya flexibla arbetsmiljön samt främja det nya arbetsmiljötänkandet och samarbetet mellan aktörerna inom statsförvaltningen. Hupi fungerar också som en flexibel lokalresurs för ämbetsverken. Besparingar uppstår när man inte behöver reservera arbetsrum för arbetstagare som tillfälligt kommer från andra orter.

Pasilan Hupi Pasilan Hupi

Information om Hupi i Böle

• Öppet mån-fre kl. 7.30–17.00
• Cirka 50 olika slags rum för möten och olika arbetsbehov
• WiFi-nätverk från 1. våningens info
• Städning

Hur kommer jag till Hupi i Böle?

Hupi finns i Böle ämbetshus mötescentrum på adressen Bangårdsvägen 7.

Det går inte att boka Hupis lokaler på förhand. Kom bara till platsen och anmäl dig i Informationen på 1:a våningen i Böle ämbetshus, där får du ett besökarkort. Med besökarkortet kan du gå till Hupi självständigt under besöket. Var beredd att också visa upp ditt eget ämbetsverks personkort.

Hit kommer du enkelt med kollektivtrafik. De som kommer med egen bil kan parkera i Itä-Pasilan Pysäköinti Oy:s parkeringshall (avgiftsbelagd). För cyklister finns en takförsedd plats där cykeln kan låsas fast i cykelramen.

Våra andra Coworking-lokaler i Helsingfors

Sesam, Fågelviksgränden 4 A

Sesam i Helsingfors finns i Senatfastigheters verksamhetsställe vid Sörnäs strand, på adressen Fågelviksgränden 4 A. Sesam är ett aktivitetsbaserat kontor som är öppet för statsanställda. Här finns faciliteter för arbete av många slag.

Työ 2.0 Lab

Työ 2.0 Lab erbjuder en mötesplats för fenomenbaserade förberedelser som överskrider förvaltningsområdes- och sektorsgränserna samt för gemensamt lärande. Työ 2.0 Lab finns i Helsingfors centrum, på adressen Universitetsgatan 5, 3 vån.
Ge feedback