Gå till innehållet
Henkilö skannaa QR-koodia älypuhelimella.

Snabbrespons enkelt och fort

Med den nya tjänsten kan du bedöma arbetsmiljön och luftkvaliteten samt lämna en begäran om service med din mobiltelefon.

Med QR-kod ger du behändigt respons om inomhusklimatet i lokalerna

I fortsättningen kan du ännu smidigare ge respons om inomhusklimatet i lokalerna, när vi inför en ny lösning för underhållet av fastigheter. För dem som använder lokalerna syns detta i form av QR-koder som syns på väggarna. För utnyttjandet av dessa behövs endast en kameraapp och webbläsare.

När du läser koden med mobilkameran öppnas automatiskt uppgifterna om förhållandena i lokalen och en responsvy på skärmen. I vyn kan du vidareförmedla din bedömning av arbetsmiljön och luftkvaliteten samt lämna en begäran om service. Du kan ge respons t.ex. om ventilation, drag eller andra brister, såsom en lampa som gått sönder. Informationen om problem på arbetsplatsen överförs direkt till fastighetsskötseln som snabbt kan svara på en servicebegäran.

Det lönar sig att ge respons: med hjälp av den information som användarna lämnar samlas data som hjälper till att upprätthålla lokalerna och förutse eventuella problem. Utifrån responsen planeras och genomförs åtgärder som gäller förhållandena och skapas en hälsosam, fungerande och på alla sätt trivsam arbetsmiljö för alla.

Så här ger du respons

1. Öppna mobilens kameraapp

2. Läs QR-koden med kameran

3. Klicka på den länk som öppnar sig till webbplatsen

4. Ge respons och påverka

 

Du kan lämna en servicebegäran elektroniskt också via webbplatsen senaattila.fi

Ge feedback