Siirry sisältöön

Tervetuloa Senaatin vuoteen 2019

Yhdistetty vuosikertomuksemme ja vastuullisuusraporttimme kertoo keskeiset tekemisemme ja saavutuksemme.

Merkittävät panostukset hyviin sisäolosuhteisiin

Strategian kärkitavoitteemme sisäolosuhteiden nollatoleranssi -ohjelma eteni suunnitellusti ja jatkamme edelleen merkittäviä panostuksia sisäilmaongelmien ennaltaehkäisyyn ja hyvien sisäolosuhteiden varmistamiseen asiakkaillemme.
Lue lisää sisäolosuhteista

Valtion vuokrajärjestelmä uudistui

Valtiolla on nyt yhtenäinen omakustannusperusteinen vuokrajärjestelmä, minkä seurauksena vuokrilla katetaan ainoastaan kiinteistöistä aiheutuvat kulut. Uusi järjestelmä on hyvä tapa jakaa kiinteistöihin kohdistuvat kustannukset läpinäkyvästi ja ennakoivasti.
Lue lisää 2019 tuloksista

Tilinpäätös 2019

Senaatin hallituksen toimintakertomus ja tilinpäätös 2019 on julkaistu PDF-dokumenttina.
Lataa PDF (1,2Mb) (FI)

Iso harppaus aurinko-sähkön tuotannossa

Olemme onnistuneet puolittamaan päästöt neljässä vuodessa kasvattamalla uusiutuvien energianlähteiden käyttöä ja parantamalla tilatehokkuutta. Tavoitteenamme on hankkia vuoteen 2022 mennessä noin 50 uutta aurinkovoimalaa.

Ympäristö

110 luontoselvitystä

Luonnon monimuotoisuuden turvaaminen on keskeinen tavoitteemme. Olemme luoneet luontoselvitysten laatimiseen toimintamallin, jota hyödynnämme kiinteistöjen ylläpidossa, rakentamisessa, myynneissä ja kiinteistökehittämisessä.

Tutustu luontoselvityksiin

Toimitilasäästöt etuajassa

Saavutimme 100 milj. euron valtion toimitilakustannusten vuosisäästötavoitteen kuudessa vuodessa, mikä on kaksi vuotta asetettua tavoitetta nopeammin.

Taloudelliset tavoitteet ja tulokset
Kai Pakkarinen ja Samuli Nyyssönen.

Kisällit ja mestarit

Olemme ottaneet uudenlaisia toimintamalleja käyttöömme rekrytoinneissa ja osaamisen kasvattamisessa. Uuteen kiinteistöpäällikön tehtävään valmentava Kisälli-ohjelma käynnistyi vuoden 2019 tammikuussa. Myös rakennuttamisessa järjestyksessään toinen kahden vuoden trainee-ohjelma alkoi viime vuonna ja tähtää valmistumiseen vuoden 2020 syksyllä.

Lue lisää henkilöstöasioista