Siirry sisältöön

Organisaatio

Senaatti-kiinteistöt muodostaa liikelaitoskonsernin, johon liikelaitoksen lisäksi kuuluu 29 tytäryhtiötä. Henkilöstöä oli vuoden 2019 lopussa 405 (353).

Toimipisteitä on 10 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Päätoimipaikka sijaitsee Helsingissä.  Muut toimipisteet ovat Hämeenlinna, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku, Rovaniemi ja Vaasa.

Senaatilla on matriisiorganisaatio, jossa ensisijaisessa liiketoiminta- ja tulosvastuussa ovat kolme toimialaa, joihin on koottu toiminnaltaan ja palvelutarpeiltaan samankaltaisia asiakkaita. Toimialat vastaavat asiakkuuksista strategisella tasolla.

Asiakkuuksista ja toimittajaverkostosta operatiivisella tasolla vastaa operatiivinen yksikkö, jonka alaisuudessa toimii Senaatti-kiinteistöjen alueorganisaatio. Senaatilla on neljä alueyksikköä: Etelä-Suomen, Länsi-Suomen, Itä-Suomen ja Pohjois-Suomen alueet, joita kutakin johtaa aluejohtaja.

Senaatin toimialoihin ja alueorganisaatioon voi tutustuta tarkemmin kotisivuillamme:

Tutustu toimialoihimme

Tutustu alueorganisaatioomme

Lisäksi Senaatti-kiinteistöjen toimintaa tukevat kuusi palveluyksikköä, jotka ovat:

  • strategia, kehittäminen ja tiedonhallinta
  • talous ja lakiasiat
  • kiinteistökehitys ja -myynti
  • henkilöstöresurssit ja kehittäminen
  • markkinointi ja viestintä
  • sisäinen tarkastus.

Organisaatiokaavio:Organisaatio kuvattuna kaaviona.

Organisaatio kuvattuna kaaviona.Senaatilla on hallitus, jonka alaisuudessa toimitusjohtaja toimii. Senaatilla on matriisiorganisaatio, jossa kolme toimialaa, joihin on koottu toiminnaltaan ja palvelutarpeiltaan samankaltaisia asiakkaita. Asiakkuuksista ja toimittajaverkostosta operatiivisella tasolla vastaa operatiivinen yksikkö, jonka alaisuudessa toimii Senaatti-kiinteistöjen alueorganisaatio. Alueita on neljä: Etelä-Suomi, Länsi-Suomi, Itä-Suomi ja Pohjois-Suomi. Operatiivinen yksikköön kuuluu myös rakennuttamisyksikkö, työympäristöyksikkö sekä toimitila- ja ylläpitopalvelut. Senaatin toimintaa tukevat lisäksi kuusi palveluyksikköä, jotka ovat strategia, kehittäminen ja tiedonhallinta. talous ja lakiasiat. kiinteistökehitys ja -myynti.henkilöstöresurssit ja kehittäminen.markkinointi ja viestintä. sisäinen tarkastus.