Siirry sisältöön

Puolustuskiinteistöjen strategia 2022-2025

Strategiamme keskeiset tavoitteet ovat valmius ja varautuminen, strateginen kumppanuus, kustannusnousun hillintä sekä yhteiskuntavastuullinen toiminta.

Puolustushallinnon toimitilakumppani kaikissa turvallisuustilanteissa

Puolustuskiinteistöt on osa Senaatti-konsernia. Tehtävämme on tarjota parhaat mahdolliset olosuhteet ja edellytykset siihen työhön, joka tekee tästä maasta maailman toimivimman ja turvallisimman.

Puolustuskiinteistöissä meillä on kokonaisvastuu puolustushallinnon kiinteistöjen rakennuttamisesta sekä ympäristö- ja ylläpitopalveluista. Valmius ja varautuminen ovat kaiken toimintamme keskiössä.

Strategiamme päätavoitteet

1. Valmius ja varautuminen: Turvaamme Puolustusvoimien kriittisten kiinteistöjen jatkuvuuden kaikissa turvallisuustilanteissa.
2. Strateginen kumppani: Luomme asiakkaan kanssa yhteisen toimitilajohtamisen järjestelmän ja otamme käyttöön Senaatti-konsernin asiakaskokemuksen johtamisjärjestelmän.
3. Toimitilakustannusten nousun hillintä: Pidämme Puolustusvoimien toimitilakustannusten suhteellisen osuuden alle 11 %:ssa sotilaallisen maanpuolustuksen menoista. Saavutamme strategiakaudella 8 M€:n säästöt Puolustusvoimien toimitilakustannuksissa.
4. Yhteiskuntavastuu: Toimintamme on vastuullista ja kestävää. Sisäolosuhdeongelmien nollatoleranssi on osa kaikkea toimintaa. Alennamme hiilidioksidipäästöjä ylläpidossa ja rakentamisessa tukien valtion hiilineutraaliustavoitetta 2035. Olemme työturvallisuudessa alan parhaimmistoa.

Tutustu tarkemmin konsernin strategiaan
Anna palautetta