Siirry sisältöön

Organisaatio

Puolustuskiinteistöissä työskentelee noin 700 alan ammattilaista. Asiakasyhteistyömme toteutetaan Puolustusvoimien johtosuhteiden mukaisesti. Valtakunnallisesta yhteistyöstä vastaa toimitusjohtaja Matias Warsta ja asiakkuusjohtaja Lasse Koponen. Alueellisesta yhteistyöstä puolustushaarojen ja logistiikkalaitoksen kanssa vastaavat asiakaspäälliköt. Paikallisesta yhteistyöstä ja palvelutuotannosta joukko-osastoissa vastaavat kiinteistöpäälliköt.

Johdon yhteystiedot

Klikkaa kuvaa avataksesi sen suurempana.

Palvelutuotantomme koostuu viidestä palvelualueesta, palvelutuotannon kehityksestä, kunnossapidosta ja asiakkuustukikeskuksesta. Palvelutuotannon kokonaisuutta johtaa operatiivinen johtaja Ari-Pekka Laxén. Varautuminen ja turvallisuus -yksikköä johtaa turvallisuusjohtaja Tuomas Lehmusmetsä, Rakennuttaminen ja suojatekniikka -yksikköä rakennuttamisjohtaja Heikki Savolainen sekä Yhteiskuntavastuu ja ympäristöpalvelut -yksikköä yhteiskuntavastuujohtaja Timo Kanerva.

Tukeudumme toiminnassamme Senaatti-konsernin yhteisiin palveluihin ja prosesseihin, kuten rakennuttamisprosessin johtaminen, tietohallinto, henkilöstö, yhteiskuntavastuu, hankinnat, lakipalvelut, viestintä sekä kiinteistökehitys- ja myynti.

Tutustu palveluihimme
Anna palautetta