Siirry sisältöön

Organisaatio

Puolustuskiinteistöissä työskentelee noin 700 alan ammattilaista. Asiakasyhteistyömme toteutetaan Puolustusvoimien johtosuhteiden mukaisesti. Valtakunnallisesta yhteistyöstä vastaa toimitusjohtaja Matias Warsta ja asiakkuusjohtaja Lasse Koponen. Alueellisesta yhteistyöstä puolustushaarojen ja logistiikkalaitoksen kanssa vastaavat asiakaspäälliköt. Paikallisesta yhteistyöstä ja palvelutuotannosta joukko-osastoissa vastaavat kiinteistöpäälliköt.

Johdon yhteystiedot

Tutustu hallitukseen ja johtoryhmään

Puolustuskiinteistöjen hallitus

Valtiovarainministeriö nimittää Puolustuskiinteistöille hallituksen.

Puolustuskiinteistöjen johtoryhmä

Puolustuskiinteistöjen toimitusjohtajana toimii Matias Warsta. Katso täältä johtoryhmän kokoonpano ja esittely.
Puolustuskiinteistöjen organisaatiokaavio 2024

Klikkaa kuvaa avataksesi sen suurempana.

Palvelutuotantomme koostuu neljästä palvelualueesta, palvelutuotannon kehityksestä, kunnossapidosta ja asiakastukikeskuksesta. Palvelutuotannon kokonaisuutta johtaa operatiivinen johtaja Ari-Pekka Laxén. Asiakkuuksien hoitoa johtaa asiakkuusjohtaja Lasse Koponen, Varautuminen ja turvallisuus -yksikköä turvallisuusjohtaja Tuomas Lehmusmetsä, Rakennuttaminen ja suojatekniikka -yksikköä rakennuttamisjohtaja Heikki Savolainen, Ympäristöpalvelut ja yhteiskuntavastuu -yksikköä yhteiskuntavastuujohtaja Timo Kanerva sekä Erityispalveluita kehitysjohtaja Jyrki Nurminen.

Tukeudumme toiminnassamme Senaatti-konsernin yhteisiin palveluihin ja prosesseihin, kuten rakennuttamisprosessin johtaminen, tietohallinto, henkilöstö, yhteiskuntavastuu, hankinnat, lakipalvelut, viestintä sekä kiinteistökehitys- ja myynti.

Tutustu palveluihimme
Anna palautetta