Siirry sisältöön

Rovaniemi

Senaatin Asema-alueet Oy:llä on kehitettävinä alueina aseman kiinteistö sekä asemarakennuksen länsipuolella sijaitsevat huoltorakennusten kiinteistöt. Rautatieasema on tärkeä kauttakulkupaikka nopeasti kasvavalle ulkomaan-ja kotimaan matkailuliikenteelle. Aseman alue on myös merkittävä liityntäliikenteen solmukohta koko Lapin alueelle.

Pysäköinti asema-alueella on muuttunut

Senaatin Asema-alueet Oy keskittää asema-alueen parkkipaikkojen vuokrauksen yhdelle taholle ja pysäköintioperaattoriksi on valittu Finnpark Oy. Jatkossa alueella huomioidaan paremmin autoilijoiden pysäköintitarpeet ja mahdollistetaan lyhyt- sekä pitkäaikaiset sopimuspysäköinnit. Samalla yhtenäistetään autopaikkojen vuokrat vastaamaan alueen yleistä vuokratasoa.

Pysäköinti asema-alueelle tapahtuu Moovy sovellusta käyttämällä. Ohjeet sovelluksen lataukseen ja yhteystiedot asiakaspalveluun löydät Moovyn verkkosivuilta tästä.

Sijainti ja lähiympäristö

Napapiirillä, Kemijoen ja Ounasjoen yhtymäkohdassa sijaitseva Lapin maakuntakeskus. Raidekilometrejä Oulusta Rovaniemelle on noin 200 km. Aseman alue sijaitsee valtatie E75:n vieressä noin kilometrin etäisyydellä kaupungin ydinkeskustasta.

Lähietäisyydellä:

  • Sampokeskus 1 km
  • Matkahuolto 400 m
  • kaupunginkirjasto 700 m
  • Lapin yliopisto 1,4 km
  • Arctic City Hotel 1,1 km

Yhteystiedot

Anna palautetta