Siirry sisältöön

Laskutusohjeet

Verkkolaskutus

Käsittelemme ostolaskut sähköisesti ja panostamme aktiivisesti vastaanotettujen verkkolaskumäärien kasvattamiseen. Kannustamme yhteistyökumppaneitamme siirtymään verkkolaskutukseen. Tavaran ja palveluiden toimittajia kilpailutettaessa toimittajan valmius verkkolaskujen lähettämiseen on yksi tärkeä valintakriteeri.

Miksi verkkolasku?

Verkkolaskun suurimmat hyödyt ovat paperittomuudessa ja laskujen käsittelyn automaatiossa. Automaattinen käsittely pienentää laskujen käsittelyssä vaadittua henkilötyömäärää ja nopeuttaa hankinnasta maksuun -prosessia. Sähköisestä taloushallinnosta ei saada kaikkia sen tarjoamia hyötyjä, jos toimittajat lähettävät paperilaskuja.

Verkkolasku on keskimäärin neljä kertaa ilmastoystävällisempi vaihtoehto kuin paperilasku.

Verkkolaskuttaminen käytännössä

Paperilaskujen osoitteet

Senaatin Asema-alueet Oy:lle osoitetut paperiset ostolaskut tulee lähettää alla mainittuun osoitteeseen. Laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta kuin laskuja ja laskuun kuuluvia liitesivuja. Muu postitettu materiaali ei välity eteenpäin.

Laskutusosoite on:
Senaatin Asema-alueet Oy
c/o Senaatti-kiinteistöt
PL 7393
01051 LASKUT

Verkkolaskuosoitteet

Senaatin Asema-alueet Oy vastaanottaa verkkolaskut Basware Oyj:n palvelun kautta. Operaattorin välittäjätunnus on BAWCFI22.
Senaatin Asema-alueet Oy:n Y-tunnus on 2956119-4 ja
OVT-tunnus 003729561194

Oikean OVT-tunnuksen käyttäminen on tärkeää, jotta laskut ohjautuvat suoraan Senaatin Asema-alueet Oy:lle.

 

Laskutukseen liittyvät kysymykset ja lisätiedot:

Kirsi Lötjönen
kiinteistöassistentti
+358 40 704 0799
etunimi.sukunimi@senaatti.fi