Siirry sisältöön

Lue lisää kohteesta Palvelupyynnöt

Senaattila on palvelupyyntökanava Senaatti-kiinteistöjen vuokralaisille. Täällä ilmoitat toimitiloihisi liittyvistä vioista, voit seurata palvelupyyntöjesi etenemistä ja näet tilojasi koskevat tiedotteet. Palvelua voivat käyttää kaikki Senaatti-kiinteistöjen vuokraamissa tiloissa toimivat asiakkat. Sen käyttöönotosta sovitaan kunkin kohteen kiinteistöpäällikön kanssa. Ohjelman käyttöön tarvitaan käyttäjätunnus ja salasana.
Turun virastotalon neuvotteluhuone.

Lue lisää kohteesta Kokoustilat

Suurin osa kokoustiloistamme on tarkoitettu sen kiinteistön käyttäjille, jotka ovat vuokralaisena kyseisessä kiinteistössä. Näihin voi varata tiloja viereisen Senaattila-palvelupyyntö linkin kautta. Osa kokouskeskuksista on täysin julkisia, eli myös valtionhallinnon ulkopuoliset henkilöt voivat varata niistä tiloja. Vapaita tiloja voi monesti varata kiinteistön ravintolan kautta. Katso tästä kaikille vapaita kokoustilojamme.

Lue lisää kohteesta Materiaalipankki

Julkiseen materiaalipankkiimme et tarvitse tunnuksia. Materiaalipankista löydät graafiset ohjeet, taittoaineistot, mallit, logot sekä valokuvia. Kuvat on tarkoitettu viestinnälliseen käyttöön – median edustajille, yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme. Mikäli et löydä tarvitsemaasi, voit tiedustella sitä markkinointi ja viestintä -yksiköstä Katri Tulanderilta.

Lue lisää kohteesta Hankinta ja laskutus

Edistämme kestävän kehityksen toimintamalleja hankintatoimessa muun muassa käyttämällä sähköistä hankintajärjestelmää. Verkkolaskutus on ollut meillä käytössä jo useamman vuoden ajan. Tutustu tarkemmin hankinta- ja laskutusohjeisiimme täällä.
Pia Leivo, turvallisuuspalvelukeskuksen päällikkö

Lue lisää kohteesta Palautetta turvallisuuspalvelukeskukselle

Senaatin turvallisuuspalvelukeskus on valtionhallinnon tilaturvallisuuden keskitetty toimija, joka valvoo 24/7/365. Palveluvalikoimassamme on turvallisuustekniikan pää- ja etäkäyttöpalvelut, lupapalvelut ja hälytyskeskuspalvelut. Lisätietoja saat alueen turvallisuuspalvelupäälliköltä, joiden yhteystietoja voit tiedustella vaihteestamme, p. 0205 8111. Turvallisuuspalvelukeskus: turvallisuuspalvelukeskus@senaatti.fi / puh. 029 483 3020.

Lue lisää kohteesta Turvallisuuspalvelukeskuksen raportointijärjestelmä Vakki

Vakki-raportointijärjestelmä on tarkoitettu Senaatin pääkäyttö- ja hälytysvalvontapalveluiden asiakkaille. Järjestelmästä voit tarkastella omaan asiakkuuteesi liittyviä vartijakutsu- ja pääkäyttöraportteja. Raportointijärjestelmän henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana toimitetaan automaattisesti niille asiakkaille, jotka ovat palvelun piirissä.
Anna palautetta