Siirry sisältöön

Senaatin Sesam Kuopiossa

Kuopion Senaatin Sesam sijaitsee Senaatin toimipisteessä, osoitteessa Kallanranta 11. Tarjoamme maksutta langattoman netin, kupposen kuumaa, lukittavan lokeron, sekä tilat monenlaiseen työskentelyyn. Tietoturvan vuoksi emme kuitenkaan voi tarjota tulostuspalveluita.

Tervetuloa työskentelemään monitilatoimistoon muiden valtionhallinnon työntekijöiden kanssa!

#senaattisesam

Ilmoittaudu Kuopion Sesamiin

Miten saavun Kuopion Sesamiin?

Tervetuloa turvallisesti Sesamiin
Koronaviruksesta johtuvien THL:n linjausten mukaisesti maskin käyttöä suositellaan edelleen tiloissa, joissa riittäviä välietäisyyksiä ei ole mahdollista pitää. Tulethan vain terveenä paikalle ja huolehdit edelleen hyvästä käsihygieniasta.

Sesam sijaitsee osoitteessa Kallanranta 11. Pihalta löytyy kaksi Sesam-asiakkaiden autopaikkaa. Pysäköintilupa haetaan vastaanotosta.

Senaatti Sesam Kuopio pysäköintipaikat

Ilmoittaudu saapuessasi sisäänkäynnin yhteydessä olevassa aulassa, josta saat Sesam-vierailijakortin ja kulkuavaimen. Varaudu esittämään henkilöllisyystodistus ja organisaatiosi henkilökortti. Sisäänkäynti tapahtuu rannan puolelta, ravintolan vierestä.

Sesam on avoinna arkisin klo 8.00 – 19. Talon 1. kerroksesta löytyy Ravintola Kallanranta. Kahvila avoinna ma-pe 8 – 13.00, lounas klo 10.30 – 12.30. Rakennuksessa on myös kuntosali ja sosiaalitilat, joita sesamilaiset voivat käyttää klo 8 – 19.

Ihmisiä neuvotteluhuoneessa.

Neuvotteluhuoneet Aalto ja Luotsi

Valtionhallinnon työntekijätiimit voivat varata 4 hengen neuvotteluhuone Aaltoa tai 8 hengen neuvotteluhuone Luotsia omaan käyttöön. Tiloissa on mahdollista pitää yksi tilaisuus per päivä. Aallossa on Skype-kamera ja Luotsissa videoneuvottelulaitteet.

Neuvotteluhuoneiden käyttö, kuten Sesam muutenkin, on maksutonta valtion työntekijöille. Tiloihin ei voi tilata tarjoiluja, mutta Café Sesamin kahviautomaatit ovat käytettävissänne.

Varaa Aalto tai Luotsi soittamalla aulapalveluumme 050 570 6427. Muista rekisteröidä kokoukseen osallistujat Sesam-kävijöiksi heti varauksen tehtyäsi.

Neuvotteluhuoneiden varauskalenteri

Kuopion Sesamin tapahtumia valtion työntekijöille

Millaiseen tilaisuuteen sinä haluaisit osallistua, mistä kaipaat lisää tietoa tai ketä puhujaa kuulisit mielelläsi? Jaa ideasi täällä.

Anna palautetta