Senaatin Sesam Kuopiossa

Kuopion Senaatin Sesam sijaitsee Senaatin toimipisteessä, osoitteessa Kallanranta 11. Tarjoamme maksutta langattoman netin, kupposen kuumaa, lukittavan lokeron, sekä tilat monenlaiseen työskentelyyn. Tietoturvan vuoksi emme kuitenkaan voi tarjota tulostuspalveluita.

Tervetuloa työskentelemään monitilatoimistoon muiden valtionhallinnon työntekijöiden kanssa!

#senaattisesam

Rekisteröidy tästä!

Miten saavun Kuopion Sesamiin?

Ilmoittaudu Sesam-työympäristön käyttäjäksi tällä lomakkeella. Etukäteen ilmoittautumalla näet päiväkohtaisen vapaiden paikkojen määrän Sesamissa ja saat paluuviestin, joka nopeuttaa asioimista aulassamme kun saavut Sesamiin.

Sesam sijaitsee osoitteessa Kallanranta 11. Kadunvarsilta löytyy parkkipaikkoja, mutta varattuja autopaikkoja ei ole.

Ilmoittaudu saapuessasi sisäänkäynnin yhteydessä olevassa aulassa, josta saat Sesam-vierailijakortin ja kulkuavaimen. Varaudu esittämään henkilöllisyystodistus ja organisaatiosi henkilökortti. Sisäänkäynti tapahtuu rannan puolelta, ravintolan vierestä.

Sesam on avoinna arkisin klo 8.00 – 16.15. Talon 1. kerroksesta löytyy Ravintola Kallanranta. Ravintola on auki ma-to 8 – 14.30 ja pe klo 8 – 14. Aamiainen klo 8 – 9.45, lounas klo 10.30 – 13.

Neuvotteluhuone Aalto

Valtionhallinnon työntekijätiimit voivat varata 4 hengen Aalto neuvotteluhuoneen kolmeksi tunniksi kerrallaan. Aallossa on mahdollista pitää yksi tilaisuus per päivä. Tilassa on Skype-kamera.

Neuvotteluhuoneen käyttö, kuten Sesam muutenkin, on maksutonta valtion työntekijöille. Aaltoon ei voi tilata tarjoiluja, mutta Café Sesamin kahviautomaatit ovat käytettävissänne.

Varaa Aalto soittamalla aulapalveluumme 050 570 6427. Muista rekisteröidä kokoukseen osallistujat Sesam-kävijöiksi heti varauksen tehtyäsi.

Aallon varaustilanne

Kuopion Sesamin tapahtumia valtion työntekijöille

Millaiseen tilaisuuteen sinä haluaisit osallistua, mistä kaipaat lisää tietoa tai ketä puhujaa kuulisit mielelläsi? Jaa ideasi täällä.

OSALLISTU KEHITTÄMISEEN

Uutta työympäristöä kehitetään edelleen, ja kaikki kiinnostuneet saavat kantaa kortensa kekoon.
Kiinnostaako työn tekemisen tulevaisuus? Tuo näkemyksesi esiin kaikille avoimessa Facebook-ryhmässä. Kysymyksiä ja kehitysehdotuksia voi lähettää palautelomakkeella.