Referenssit - Senaatti-kiinteistöt

Työ- ja elinkeinoministeriö

Työ- ja elinkeinoministeriö halusi uudistaa työtapojaan ja tehostaa tilankäyttöä. Muutto neljästä eri pisteestä saman katon alle Aleksanterinkadulle pudottaa merkittävästi kustannuksia.

Lue lisää

Valtiokonttori ja PRH

Valtiokonttori ja Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) halusivat uudistaa työtapojaan ja tehostaa tilankäyttöä.
Nyt uudenlainen monipaikkainen työympäristö kerää kehuja. Muutto saman katon alle yhteisten palvelujen käyttäjiksi pudotti merkittävästi kustannuksia.

Lue lisää

Tilastokeskus

Väljiksi käyneet Tilastokeskuksen tilat Kalasatamassa supistuivat yhdeksän kerroksen koppikonttoreista pariin avaraan kerrokseen. Nyt 700 työntekijällä on moderni ja valoisa monitilaympäristö, jossa työpisteitä löytyy moneen makuun.

Lue lisää

VTT:n ydinturvallisuustutkimus sai huipputilat

Toimintansa asteittain käynnistänyt VTT:n ydinturvallisuustalo on toteutettu Senaatti-kiinteistöjen kärkihankemallilla.

Lue lisää

Verohallinto siirtyi paperista digimaailmaan

Monitilaympäristöissä työnteon tavat muuttuvat radikaalisti. Muutoksen voi kiteyttää paperittomuuteen. Lähes kaikki asiakirjat, arkistot ja osa tapaamisistakin soljuvat digimaailmaan.

Lue lisää

Oikeusministeriö siirtyi saman katon alle

Oikeusministeriön henkilöstö oli mukana osallistavassa työympäristön kehittämishankkeessa. Raja-aitojen kaatuminen näkyy myös työilmapiirissä ja toiminta on joustavampaa.

Lue lisää

THL:n työympäristö tekee hyvää

Hyvin suunniteltu työympäristö palvelee ja tehostaa sekä työn tekemistä, työssä viihtymistä että hyvinvointia.

Lue lisää

Työ- ja elinkeinoministeriön uusi työympäristö tukee uusia työnteon tapoja

Työympäristöratkaisu on edistänyt työkavereihin tutustumista, työilmapiiriä, tiedonkulkua, me-henkeä – ja papereille on voitu heittää hyvästit.

Lue lisää

Talo joka opettaa: Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri

Toimipisteen joka soppi on suunniteltu oppilaiden erityistarpeita ja oppimista varten. Lisäbonuksena ovat hyvä sisäilma, energiatehokkuus ja optimaalinen tilankäyttö.

Lue lisää

Tullin tilat keskitetään Pasilaan

Yli 200-vuotias Tulli ei kangistu kaavoihin. Asiakaslähtöinen ja dynaaminen organisaatio saa monipuoliseen toimintaansa tukea muutoksesta, jossa lähes kaikki pääkaupunkiseudun toiminta keskitetään saman katon alle Pasilaan.

Lue lisää