Siirry sisältöön

Rakennuttamisen valmennusohjelma

Senaatti etsii riveihinsä rakennusalalta jo tuntumaa saaneita rohkeita ja innostuneita tulevaisuuden lupauksia.

Tähtäimessä vaativa projektin johtotehtävä julkisen rakennuttamisen ytimessä? Senaatti-kiinteistöjen valmennusohjelma luo valmiuksia toimia valtion laaja-alaisessa hankekirjossa rakennuttajapäällikkönä, jonka vastuulla on johtaa hankkeita ja saavuttaa niille asetetut tavoitteet.

Tätä tarjoamme

Kaksi vuotta kestävä valmennusohjelma antaa sinulle tarvittavan osaamisen aloittaaksesi rakennuttajapäällikön tehtävissä. Tänä aikana työskentelet oman mentorin tiiviissä ohjauksessa. Valmennus yhdistää tekemällä oppimista ja teoreettisempaa opiskelua (mm. RAP-koulutusohjelma). Pääset mukaan ainutlaatuisiin hankkeisiin ja opit niin talon tavat kuin alan tärkeimmät toimijatkin.

Etsimme valmennettavia Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle, Kuopioon, Kouvolaan, Ouluun. Valitut otetaan heti vakituiseen työsuhteeseen.

Tätä odotamme Sinulta

Sinulla on vähintään kolme vuotta työkokemusta rakennus-, kiinteistö-, suunnittelu- tai rakennuttamistehtävistä esimerkiksi työmaainsinöörinä tai rakennesuunnittelijana ja pohjalla rakennusalan ammattikorkea- tai korkeakoulututkinto. Ennen kaikkea, olethan innokas oppija ja tartut tuumasta toimeen. Hae mukaan valmennusohjelmaan!

Katso videolta, miksi rakennuttamisen valmennusohjelma on uniikki mahdollisuus!

Toista video

Senaatti työnantajana

Olemme Suomen suurin kiinteistöomaisuuden haltija; vastaamme yhteensä 9 000 rakennuksen ja 5,9 miljoonan neliömetrin kehittämisestä fiksuja työnteon tapoja ja työympäristöjä tukeviksi. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään.

Lisätietoja:
- Helsinki: rakennuttamisjohtaja Jonni Laitto p. 050 533 7025, rakennuttamisryhmän päällikkö Matti-Pekka Jalonen p. 040 767 8707 ja henkilöstöjohtaja Tina Karike p. 040 550 6114
- Turku: aluepäällikkö Pekka Koskinen p. 040 673 8777
- Tampere: aluejohtaja Pauli Rantamäki p. 040 669 4948
- Kuopio: aluejohtaja Jyrki Reinikainen p. 040 565 5181
- Kouvola: aluepäällikkö Minna Niittyniemi p. 040 504 1218
- Oulu: rakennuttamisryhmän päällikkö Harri Karjula p. 0500 584 216

Hae viimeistään 13.4.2020

Lue täältä tuoreiden rakennuttajapäälliköiden kokemuksia valmennusohjelmasta.