Siirry sisältöön

Töissä valtiolla - yhteisissä tiloissa

Kuinka voimme minimoida esteitä fiksun työn tekemisen tieltä ja varmistaa edellytykset resurssien tehokkaammalle hyödyntämiselle.

Katso 11.9. tallenne YouTubesta

Yhteiskäyttöisyys yleistyy - 5 havaintoa työn muutoksesta

Kuinka paljon sijainnilla on väliä tulevaisuuden työnteossa valtiolla? Miten digitaalisuus ja toisaalta kansalaisten digitaidot vaikuttavat työntekoon? Senaatti-areenassa keskusteltiin työn ja fyysisten työpaikkojen muutoksesta nyt ja tulevaisuudessa.

Lue juttu tästä

Kuvagalleria

Töissä valtiolla - yhteisissä tiloissa 11.9.2019

Siirry kuvagalleriaan

Attilan virastojen väki kaipaa lisää yhteiskäyttöisyyttä

Yhteiskäyttöä kuntopyöristä tietoturvaan. Tampereen Attilassa, seitsemän viraston keskittymässä, henkilökohtaisista työpisteistä luovuttiin jo vuosia sitten, ja päivän sana on yhteiskäyttöisyys. Pitääkö sitä siis lisätä ja miten? Attilan väki kertoo kantansa.

Lue juttu tästä

Käyttäjät kehuvat Sesamia: Toimiva, monipuolinen ja rauhallinen

Valtion työntekijöiden työympäristö Sesamiin on helppo tulla tekemään töitä koko päiväksi tai vain muutamaksi tunniksi. Metsähallituksen projektipäällikkö Hanna-Leena Keskinen on yksi tilan vakiovieraista.

Lue juttu tästä

Tule työskentelemään Sesamiin

Valtion työntekijöille avoin fiksun työnteon ympäristö avaa ovet uudenlaiselle työlle. Tervetuloa Sesamiin Helsingissä ja Kuopiossa!

Lue lisää ja rekisteröidy

Ylivieska edelläkävijä: kaksi virastoa, yksi asiakaspalvelu

Maanantaina TE-palveluja, tiistaina ja keskiviikkona vero-ohjeistusta. Ylivieskalaiset näyttävät uudessa kokeilussaan, kuinka rakennetaan kahden viraston yhteinen asiakaspalvelupiste ja taataan samalla pikkukaupungin palvelujen säilyminen.

Lue juttu tästä